📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Mam nadzieje że ta motopizda zdechła a ten sprzedawca przeżył
Możliwe że w swoim fachu osiągnął level max gdyż bardziej zimnego sprzedawcy lodów na chwilę obecną ze sporym prawdopodobieństwem.... Nie ma
betoniarax napisał/a:
Mam nadzieje że ta motop*zda zdechła a ten sprzedawca przeżył
Zazwyczaj po wypadkach jest na odwrót - to sprawca wychodzi z minimalnymi obrażeniami, a Bogu ducha winni umierają.
betoniarax napisał/a:
Mam nadzieje że ta motopizda zdechła a ten sprzedawca przeżył
Mógł tym motorem po chodniku z drugiej strony ulicy zapierdalać, co za zjeb!!!!
Kubaeinstein napisał/a:
Zazwyczaj po wypadkach jest na odwrót - to sprawca wychodzi z minimalnymi obrażeniami, a Bogu ducha winni umierają.
Musi być tylko spełniony jeden warunek: sprawca najebany.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów