Kiedyś to było, teraz już nie ma
Kiedyś to było, teraz już nie ma
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to golf 6 czyli minimum 2008 rok, a ze to gti to minimum 2009 (a dokładnie to gti wyszło 30 października 2009), nie pytajcie skąd to wiem, mam dużo wiedzy bezużytecznej xd
Piwo za manteriał własny
to golf 6 czyli minimum 2008 rok, a ze to gti to minimum 2009 (a dokładnie to gti wyszło 30 października 2009), nie pytajcie skąd to wiem, mam dużo wiedzy bezużytecznej xd
A to nie 5?
Życie to choroba, co najszybciej zabija.@tarcer123, chyba chodzi o to że mógł być w wersji na rynek amerykański, a to fakt że tam potrafią wychodzić bardzo ciekawe wersje aut typu bmw, nawet niedostępne w Europie. Może i były gulfy ze wzmocnionymi drzwiami
Drzwi tak nie upierdolisz stając na nich, conajwyżej mogą lekko opaść czego na filmie nie widać bo zamek koryguje przy zamknięciu. Ale za taki zabieg po czasie będą bardziej wytarte elementy w zamku i wtedy bedzie widać jak linia drzwi spierdala w dół
Bije o zakład ze jeździsz passatem.
Jeśli jest używany , to może być z 2006 roku.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów