📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najpierw zrobili Black Friday w jakimś sklepie a teraz upłynniają fanty.
Żałosne są te United States of America, pierwsze ściągnęli sobie niewolników a teraz nie potrafią sobie z małpami poradzić
To musi być część afrykańskiej kultury, bo dokładnie to samo widziałem na Teneryfie. Powinni zgłosić handel kradzionymi fantami albo podróbkami do UNESCO aby uznało to za część dziedzictwa kulturowego ludzkości.
W 2011 widziałem taką akcję w Paryżu, w 2019 w Barcelonie.
rocknrolla85 napisał/a:
W 2011 widziałem taką akcję w Paryżu, w 2019 w Barcelonie.
Znajomy z okolic Barcelony o tym opowiadał, chyba etiopczycy mieli takie koce ze sznurkami zawiązanymi na koncach i jednym ruchem to podnosili:D
Trochę się pozmieniało, bo ponad 20 lat temu takie podróbki kupowało się w China Town w NY, I tam jak szedł tak patrol policji to zamykali sklep z klientami w środku (przeżyłem to na własnej skórze). Teraz Chińczycy zajmują się już tylko produkcją, a czarni stoją w najpopularniejszych miejscach w nowym Jorku sprzedając te podróbki w sposób widoczny na filmie.
scout667 napisał/a:
Znajomy z okolic Barcelony o tym opowiadał, chyba etiopczycy mieli takie koce ze sznurkami zawiązanymi na koncach i jednym ruchem to podnosili:D
Dokładnie tak to wygląda, sznurki są przewleczone na krzyż i jeden ruch powoduje zwinięcie całego kramu a z chusty robi się torba. W Paryżu widziałem właśnie jak się chłopaki zwijali bo szedł patrol policji.
I jaki debil to niby od nich kupuje?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów