18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Sprzęt do pędzenia bimbru
karolcba • 2012-04-25, 10:07
Policja podejrzewała bacę o pędzenie bimbru. Baca oczywiście się nie przyznawał lecz policja przeprowadziła przeszukanie jego chaty i na strychu znaleziono sprzęt do pędzenia bimbru.
- I co Baco teraz też się nie przyznajecie? - pyta policjant.
- To może posondzicie mnie tyz o gwołt? Sprzynt do tego tyz mom. - odpowiedział baca.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Krzysztov 2012-04-25, 16:15 29
przypomniał mi się korwin ze swoim zajebistym i niepodważalnym argumentem „to zamknijmy wszystkich mężczyzn, bo mają przy sobie narzędzie gwałtu”
Zgłoś
zeto88 2012-04-25, 21:50 1
@~Krzysztov i wszystkie kobiety ze względu na podejrzenie prostytucji.
Zgłoś
mjr 2012-04-25, 22:00
zeto88 napisał/a:

ze względu na podejrzenie prostytucji

nullum crimen sine lege

Pragnę wyjaśnić, iż obsługa forum stosując metody totalitarne zmusiła mnie do stosowania obrazka "idźwchuj" zamiast pewnego dużo stosowniejszego sformułowania.
Zgłoś
Nave 2012-04-26, 0:31
karolcba napisał/a:

Policja podejrzewała bacę o pędzenie bimbru. Baca oczywiście się nie przyznawał lecz policja przeprowadziła przeszukanie jego chaty i na strychu znaleziono sprzęt do pędzenia bimbru.
- I co Baco teraz też się nie przyznajecie? - pyta policjant.
- To może posondzicie mnie tyz o gwołt? Sprzynt do tego tyz mom. - odpowiedział baca.

Baca był dyslektykiem?
"sądzić"

I przykład dla pewności: Dostałem wezwanie do sądu. Będą sądzić mojego sąsiada za rzekome paserstwo.

//Nie ma za co.
Zgłoś
S.O.A.D. 2012-04-26, 0:59
@Nave

hmm, wiesz co to jest imitacja gwary? no to autor właśnie próbował to zrobić. a słowo "posądzić" też istnieje.

Little children, near and far,
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Zgłoś
Nave 2012-04-26, 1:06
S.O.A.D. napisał/a:

@Nave

hmm, wiesz co to jest imitacja gwary? no to autor właśnie próbował to zrobić. a słowo "posądzić" też istnieje.

Właśnie słowo "posądzić" istnieje, "posondzić" nie koniecznie. Imitacją gwary możemy nazwać "tyż", "gwołt" i inne tego typu sprawy.
Zgłoś
a................0 2012-04-26, 11:37 2
mjr napisał/a:

nullum crimen sine lege

quidquid latine dictum sit, altum videtur
Prościej byłoby napisać, że prostytucja jest legalna. Ale nie, +5 do fajności za łacinę, bo większość musi sprawdzić co to znaczy.
Zgłoś
Babayaga 2012-04-30, 20:50
@up chciał się pochwalić, że umie korzystać z translatora, a ty właśnie zniszczyłeś mu życie. Wstydź się!

Zabijanie dla pokoju jest jak pierdolenie się dla cnoty.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów