📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A na ekranie blue screen. Chyba Morfeusz go odnalazł
'Chyba chciał wejść do matrixa A ty kiedy odłaziłeś od swojego kompa? '
'A ty kiedy odłaziłeś od swojego kompa? '
' odłaziłeś od swojego kompa?'
'odłaziłeś '
'A ty kiedy odłaziłeś od swojego kompa? '
' odłaziłeś od swojego kompa?'
'odłaziłeś '
"No life" Poziom hard
To masz na myśli
ProVVe napisał/a:
chyba pedofila bo klawa wykorzystana tylko do piania...
To masz na myśli
Szeryfian napisał/a:
"No life" Poziom hard
To masz na myśli
Haha właśnie tak milordzie swoją drogą Witam to ja Ania poklikamy?
cześć Aniu! Ja jestem Pszemko i mam 14 lat, jestem królem gimbazjum, na przerwie z ziomeczkami ćmię szlugi w kieblu, po co w ogóle klikać, przejdźmy do konkretów, rżniesz się? Masz 12 lat, ale cyce już Ci jakieś chyba wyskoczyły, co nie? Tylko, proszę, nie gadaj, że jesteś dziewicą...
Cześć jestem Karolina!
stwierdzam brak zużytych chusteczek od fapowania więc zdjęcie to jakis photoshop musi byc
Cześć Ania, jestem Marysia, zostaniemy koleżankami?
"Jestem Wojtek mam 47 lat szukam pięknej kobiety"
w tym czasie 12 letnia Ania pisze do Wojtka:
"Witaj Wojtku też mam 47 lat chętnie cię poznam."
Ania zawstydziła Wojtka.
w tym czasie 12 letnia Ania pisze do Wojtka:
"Witaj Wojtku też mam 47 lat chętnie cię poznam."
Ania zawstydziła Wojtka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów