Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tylko jakaś chujowa przynęta.
Drogi wędkarzu, rybaku czy jak tam się nazywasz, jak lubisz ryby to wypierdalaj do sklepu, knajpy albo nad staw w parku. Człowiek chce sobie wypocząć, popływać żaglówką, a tu stado haczyków i przeklinających wędkarzy, bo mu ryby płoszę.
Nienawidzę wędkarzy- chce sobie człowiek popływać normalnie, przyjeżdża nad staw ( zalew, jezioro) a tu siedzi już cała flotylla dziadów na tych swoich kartonowych łódkach i zapuszcza sieci ja jakiś kuter rybacki na pól stawu ( zalewu , jeziora). oni to już nawet na wędki nie łowią tylko jakieś kurwa pajęczyny między bojami rozwieszają. Gps-ów, echolokatorów, czujników i innego piszczących gówna mają więcej niż łódź podwodna. Syf nieziemski zostawiają- jak chuju złowisz rybę to sobie ją wypatrosz w domu a nie flaki na brzegu zostawiasz, a potem to jebie na kilometr. Zawsze muszę pływać z nożyczkami żeby się rozplątać z tych sieci jebanych, a ci kurwa jeszcze pretensje mają że im sprzęt niszczę i ryby straszę, ze oni mają prawo bo płaca jakieś grosze na związek ''nierobów". Więc drogi wędkarzu WYPIERDALAJ.
Nie pierdol RustyRat. Wędkarz łowi na wędkę, rybak na sieci. A burdel i syf nad wodą to jest właśnie po turystach i jebanych niedzielnych kotletach co to przyjadą dupę wymoczyć poopalać fałdy, zeżreć jebiącego na kilometr grilla, ochlać się piwska i drzeć sie wkoło, bo jebany ciul ma wolne i może robić co chce. Poza tym, w większości łowisk są zakazy kąpieli więc drogi turysto: Wypierdalaj na basen.
Obydwaj jesteście chuja warci - siebie innymi słowy. Turyści, wiadomo śmieciarze. Nikt mi nie wmówi że wędkarze to aniołki, jadą wcześnie rano w kilku pochleją wódy spuszczają łódkę na jezioro (czy inny zbiornik wodny) leżą w niej i trzeźwieją do południa a jak wracają do domu to ryby kupują kurwa w Carrfour'ze albo Real'u.
Zastanawiam się kto kurwa normalny pływa z nożyczkami? Gdzie ty je chowasz podczas pływania? Skoro jest tak chujowo że musisz pływać z rybimi flakami i zaplątujesz się w sieci to czemu nie pójdziesz rzeczywiście na ten basen?
A ty wędkarzu skoro ci ryby płoszą, drą mordy, śmieci pływają w wodzie czemu kurwa nie pojedziesz na staw hodowlany albo raz na jakiś czas nie pójdziesz do biura podróży i nie wykupisz wycieczki specjalnej dla wędkarzy na 2 tygodnie?
Jak nie macie pieniędzy na basen, wycieczkę to sobie zagrajcie kurwa w EuroBussines w niedziele z rodziną i będzie spokój i czysto.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów