Łapanie ryb na.. no właśnie. Specyficzna wędka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mi to wygląda na jakiegoś blokowego debila z syndromem dresa... Bardziej to tragiczne niż śmieszne.
Nienawidzę wędkarzy- chce sobie człowiek popływać normalnie, przyjeżdża nad staw ( zalew, jezioro) a tu siedzi już cała flotylla dziadów na tych swoich kartonowych łódkach i zapuszcza sieci ja jakiś kuter rybacki na pól stawu ( zalewu , jeziora). oni to już nawet na wędki nie łowią tylko jakieś kurwa pajęczyny między bojami rozwieszają. Gps-ów, echolokatorów, czujników i innego piszczących gówna mają więcej niż łódź podwodna. Syf nieziemski zostawiają- jak chuju złowisz rybę to sobie ją wypatrosz w domu a nie flaki na brzegu zostawiasz, a potem to jebie na kilometr. Zawsze muszę pływać z nożyczkami żeby się rozplątać z tych sieci jebanych, a ci kurwa jeszcze pretensje mają że im sprzęt niszczę i ryby straszę, ze oni mają prawo bo płaca jakieś grosze na związek ''nierobów". Więc drogi wędkarzu WYPIERDALAJ.
Nie pierdol RustyRat. Wędkarz łowi na wędkę, rybak na sieci. A burdel i syf nad wodą to jest właśnie po turystach i jebanych niedzielnych kotletach co to przyjadą dupę wymoczyć poopalać fałdy, zeżreć jebiącego na kilometr grilla, ochlać się piwska i drzeć sie wkoło, bo jebany ciul ma wolne i może robić co chce. Poza tym, w większości łowisk są zakazy kąpieli więc drogi turysto: Wypierdalaj na basen.
widać że lubi pałe robić..
chujowa wędka chujowy film chujowy i wszystko chuj.piwa nie będzie...
@niejakub i tu masz rację...Na basen wypierdalać!
Szkoda że swojego huja tą żyłką nie obwiązał, ciekawe jakby wtedy rybę wyciągał.
Jak by miał chuja to by nie musiał posiadać sztucznego
Na to można co najwyżej syrenkę złapać, chociaż one bardziej na kasę lecą.
niejakub to ty nie pierdol jak ci grill jebie na kilometr to co ty żresz ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów