Rozpoczął proces mutacji aby przemienić się w Ben Grimma z "Fantastycznej czwórki". Niestety udało się tylko po części, bowiem transformacji doznały tylko nogi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nie spuchnięta tylko mu upierdzieliło w wypadku na skuterku i od słonia mu przeszczepili
za nie długi czas pewnie mu je upierdolą albo odwali kitę przez gangrenę
Śmiejecie się z ludzkiej tragedii i zapewne niewyobrażalnego bólu... Mój dziadek mawiał: "Zdrowy chorego nie zrozumie...".
Pierdolą się między sobą w rodzinie to potem wychodzą takie zjeby genetyczne.
Panie Doktorze, wczoraj tego nie było!
Niech dalej walą się z kuzynostwem, srają na ulicy, kąpią się w Gangesie, a później zdziwienie: Paanie uzdrowicielu(bo wątpie, że mają tam jakichkolwiek lekarzy) przysięgam, że jeszcze wczoraj tego nie było.
Śmiejcie się z ludzkiej tragedii, ale środkowa nóżka też mu prawdopodobnie spuchła, tak więc no...
Jak ma takie nogi to po chuj mu klapki?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów