Każdy kto ogląda filmiki tego typu w USA lub nawet żyje w tym gównie dobrze wie że murzyny nie odpuszczają.
Jak taka dzika Świna chyci AGRO niczym BOSS w grze MMO/RPG będzie cie napierdalać do końca życia i jeszcze dłużej (bo po zabiciu przeciwnika potrafią atakować go i skakać po nim nawet przez kolejne 10 minut).
- A chlasne sobie czarnego wieloryba w ryja.
Czarny wieloryb:
- Uuuuga boooga! *macha łapami*
Biała laska:
To było nie rozsądne !!
Każdy kto ogląda filmiki tego typu w USA lub nawet żyje w tym gównie dobrze wie że murzyny nie odpuszczają.
Jak taka dzika Świna chyci AGRO niczym BOSS w grze MMO/RPG będzie cie napierdalać do końca życia i jeszcze dłużej (bo po zabiciu przeciwnika potrafią atakować go i skakać po nim nawet przez kolejne 10 minut).
Ta czarna, to niczym dziki stwór czekała tylko na prowokację, ale trzeba być jebniętą babą, żeby murzynkę wśród murzynów bić, gdy sama jest biała. I zamiast spierdalać, to się skuliła, blond dziwka Typowe, nabroić a potem niech ktoś załatwi sprawę. Jak dla mnie, to czarna powinna ją ubić na kotlet, a wtedy czarnulka do więzienia, 2 pasożyty za jednym zamachem
Ta jej jebnęła liścia i King Kong się na nią rzucił, ale jeszcze pomocnica podjechała na szybko, aby też okładać xD Kurwa, zawsze mnie to wkurwiało w grach, że bijesz Boss'a, już prawie chuj ubity a tu nagle jego pomocnik przychodzi xD Tutaj Boss był nie do ubicia i jeszcze korzystał z Support'u Ciekawe ile exp'a by wysypało za ubicie Boss'a o takim Level'u, bo item'ów raczej zero, skoro czarni nic nie mają oprócz spierdolenia umysłowego
Ta czarna, to niczym dziki stwór czekała tylko na prowokację, ale trzeba być jebniętą babą, żeby murzynkę wśród murzynów bić, gdy sama jest biała. I zamiast spierdalać, to się skuliła, blond dziwka Typowe, nabroić a potem niech ktoś załatwi sprawę. Jak dla mnie, to czarna powinna ją ubić na kotlet, a wtedy czarnulka do więzienia, 2 pasożyty za jednym zamachem
Ta jej jebnęła liścia i King Kong się na nią rzucił, ale jeszcze pomocnica podjechała na szybko, aby też okładać xD Kurwa, zawsze mnie to wkurwiało w grach, że bijesz Boss'a, już prawie chuj ubity a tu nagle jego pomocnik przychodzi xD Tutaj Boss był nie do ubicia i jeszcze korzystał z Support'u Ciekawe ile expa by wysypało za ubicie Boss'a o takim Level'u
hmm....
Nie wiem ile expa ale to ten boss z tych mniej lubianch przy którym ujebiesz sie po łokcie a i tak 0 dropa z niego bo co murzyn może mieć przy sobie....
.
.
.
Aaaa... może mieć w sumie wściekliznę hiva.syfa,malarie ale tego byś nie chciał złapać
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów