Nieźle pokręcona bajeczka enjoy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kurwa od początku myślałem ze to facet, ale to jest tak pojebane że nawet facet mógł urodzić smoka. W noc poślubną było
a mi sie podoba
Chore kurwa -.-
I tak skończysz tam gdzie inni.
Jakiś czas temu ostro grałem w TF'a (a nawet dzisiaj czasami), Spy i Pyro to 2 najlepsze klasy w tej grze.
Spy wiadomo, facet a Pyro jak w ostatnim filmiku się okazało to kobieta.
Nie mam pojęcia dlaczego zrobili sobie smoka, może to ostatnio moda i tak z probówki wyszło.
Spy wiadomo, facet a Pyro jak w ostatnim filmiku się okazało to kobieta.
Nie mam pojęcia dlaczego zrobili sobie smoka, może to ostatnio moda i tak z probówki wyszło.
Spyro wyszedł - kurwa, przypomniały mi się czasy dzieciństwa gdy na PSXie naginałem w Spyro ... piękne czasy.
Grałem w to kiedyś wiele lat temu, jak się nazywała ta gra? Dawno nie stukałem w żadną dobrą strzelankę
@PureWhite Smok wyszedł z połączenia nazw klas, to postać ze starej gierki - jeszcze chyba na PSX, a nazywał się Spyro
Vrry7 napisał/a:
widze ty sie nieźle tym gównem jarasz
Tak? Na jakiej podstawie wysunąłeś swój zjebany wniosek? Filmik jest zryty a ten portal takie lubi więc zamknij pape. Albo oglądasz albo spierdalasz. Dobranoc.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów