Prawdziwe sranie a nie żadne podrabianie. Audycja zawiera lokowanie produktu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Ktoś kto wymyślił tę reklamę, powinien dożywotnio browara dostawać. Oskar tudzież Pomnik!!!
UWAGA! Działa na 100% Wykorzystuję do tego podstawke moich dzieci
Robię tak przy zatwardzeniu, lub gdy czuję że mam "dużo do zrobienia", działa. Wystarczy taboret, lub cokolwiek innego aby oprzeć stopy.
A nie wystarczy się pochylić zamiast sobie taborety podstawiać? Albo mi się wydaje, albo pozycja jest wtedy taka sama.
Sidan, nie to nie to samo, musi być odpowiedni przysiad.
Klierowski napisał/a:
Sidan, nie to nie to samo, musi być odpowiedni przysiad.
Nie, przysiad jest niezdrowy, gdyż wtedy mięśnie są napięte. Musisz mieć dupę podpartą i w pozycji jak w przysiadzie.
dlatego lubię wysrać się w sławojce
Fajne to, ale jest jeden poważny niestety minus, który dyskwalifikuje tą podstawkę, przynajmniej w moim przypadku. Mianowicie co zrobić gdy nagle dorwało cie ostro sranie, np po ostrym żarciu, lub libacji, przewidziane np. na dłuższą chwilę, a wszystkie gry w smartfonie się już znudziły, o necie na smartfonie już nie wspomnę, bo chujowo się to trochę obsługuje dotykiem, to zostaje oczywiście zawsze laptop, ale jego się zazwyczaj się trzyma na kolanach, a ww. przypadku, chujowo się go obsługuje.Wiem, bo sprawdziłem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów