18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Andrev 2011-12-03, 0:06 3
pokaz mi normalnego Helmuta

"Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy" - J.Piłsudski
13k.pl/-/sugestia.php
Zgłoś
DR_DRE 2011-12-03, 0:15
niech se to w dupe wsadzi i nagra będzie squirtujący pedał <fail>
Zgłoś
mattheo 2011-12-03, 1:01 2
5 cylindrow, muzyka ;]
Zgłoś
HondaH22 2011-12-03, 4:12 2
Hitler robił lepsze imprezy...
Zgłoś
erpi 2011-12-03, 6:26
Lewatywa - lekcja praktyczna.

Zgłoś
Yosh 2011-12-03, 11:20 2
Chuj wam w ryj, mi się podobało.

To smutne
Zgłoś
LooC 2011-12-03, 13:03
Niemcy, na ich miejscu też bym wolał squirtujący samochód od ich kobiet.
Zgłoś
alexxxj 2011-12-03, 13:32
taa, a potem jadą takie graty do Polski, gdzie sprzedający wciska, że kupił zadbane auto od dziadka, który jeździł nim tylko do kościoła. je*ać szwabów i volksdojczów!
Zgłoś
Stefan_Sigal 2011-12-03, 13:43 15
Żal wam dupę ściska bo go stać na takie pojebane zabawy a wy macie łzy w oczach gdy wam ptak na maskę nasra.
Zgłoś
B................y 2011-12-03, 14:03 5
żyjcie dalej przeszłością pierdolcie niemcy i wszystko co jest niemieckie ... ja się wpierdlac w wasze życie nie będe tylko dam piwo za dobry filmik a teraz was wkurwie Ich liebe Deutschland
Zgłoś
qrczaksmp 2011-12-03, 14:24
kołpaki Silverstone.
Zgłoś
xXHoMeRXx 2011-12-03, 15:18 1
izeltaz napisał/a:

Żal wam dupę ściska bo go stać na takie pojebane zabawy a wy macie łzy w oczach gdy wam ptak na maskę nasra.

Ty to sobie mozesz poplakac jak ci detka od roweru pierdalnie i nie mozesz do kosciolka jechac.
Zgłoś
dQrw10nYk0k5 2011-12-03, 15:40
izeltaz napisał/a:

Przejebane. Kosztowało go to ok 1zł. W chuj go stać i jeszcze więcej.
A Audica i tak na polski rynek szykowana.
Zgłoś
Stefan_Sigal 2011-12-03, 15:44
dQrw10nYk0k5 napisał/a:

Przejebane. Kosztowało go to ok 1zł. W chuj go stać i jeszcze więcej.
A Audica i tak na polski rynek szykowana.

A taki debil jak ty kupi audice ze świadomością że jeździ zajebistą igiełką bo auto od niemca. Idź pan w chuj i wróć w piątek.

Poza tym wiek w twoim profilu podpowiada mi że jedyny pojazd z jakim miałeś kontakt to komunijny rower albo skuter na 13 urodziny. Idź w chuj x2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów