📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
pokaz mi normalnego Helmuta
Niemcy, na ich miejscu też bym wolał squirtujący samochód od ich kobiet.
taa, a potem jadą takie graty do Polski, gdzie sprzedający wciska, że kupił zadbane auto od dziadka, który jeździł nim tylko do kościoła. je*ać szwabów i volksdojczów!
Żal wam dupę ściska bo go stać na takie pojebane zabawy a wy macie łzy w oczach gdy wam ptak na maskę nasra.
żyjcie dalej przeszłością pierdolcie niemcy i wszystko co jest niemieckie ... ja się wpierdlac w wasze życie nie będe tylko dam piwo za dobry filmik a teraz was wkurwie Ich liebe Deutschland
izeltaz napisał/a:
Żal wam dupę ściska bo go stać na takie pojebane zabawy a wy macie łzy w oczach gdy wam ptak na maskę nasra.
Ty to sobie mozesz poplakac jak ci detka od roweru pierdalnie i nie mozesz do kosciolka jechac.
izeltaz napisał/a:
Przejebane. Kosztowało go to ok 1zł. W chuj go stać i jeszcze więcej.
A Audica i tak na polski rynek szykowana.
dQrw10nYk0k5 napisał/a:
Przejebane. Kosztowało go to ok 1zł. W chuj go stać i jeszcze więcej.
A Audica i tak na polski rynek szykowana.
A taki debil jak ty kupi audice ze świadomością że jeździ zajebistą igiełką bo auto od niemca. Idź pan w chuj i wróć w piątek.
Poza tym wiek w twoim profilu podpowiada mi że jedyny pojazd z jakim miałeś kontakt to komunijny rower albo skuter na 13 urodziny. Idź w chuj x2
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów