Zobaczcie jak ekipa Topielec Off-road zgarnęła w ten weekend kilka pucharów do domu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To juz lepiej kupcie sobie wiesniaki traktor i po polu zapierdalajcie. A jak macie takie chobby popierdolone, to kupta se wlasna ziemie i tam robta co chceta. A z publiczego lasu to wypierdalac wiesniaki
Kurakk, ja się nie bawię, bo chcę zarobić na jakąś przyzwoitą terenówkę, a w sumie tylko na jedną, na Patrola i zacząć się bawić amatorsko w to, bo to mnie rajcuje mega jak bym miał okazję, zaraz bym takie coś wytargał
JADoktor napisał/a:
To juz lepiej kupcie sobie wiesniaki traktor i po polu zapierdalajcie. A jak macie takie chobby popierdolone, to kupta se wlasna ziemie i tam robta co chceta. A z publiczego lasu to wypierdalac wiesniaki
na taki rajd trzeba mieć więcej pozwoleń, niż ty na wyjście z domu. lasy są państwowe nie publiczne. ile "publicznych" latarni skasowałeś swoim e36 w ku-pe? bawią się chłopaki i nikomu krzywdy nie robią. lepsze to, niż się rozbijać po mieście bo na bilet na tor już nie wystarczyło, po zatankowaniu gazu za 20zł
@JADoktor chciałem ci napisać coś umoralniającego ale po powtórnym przeczytaniu twojej wypowiedzi mogę tylko napisać - SSIJ... , słownik sobie kup i znajdź sobie jakieś Hobby - inne niż bycie malkontentem.
Do ludzi lubiących offroad - do zobaczenia w tatarakach i oleandrach
Do ludzi lubiących offroad - do zobaczenia w tatarakach i oleandrach
Jak dla mnie zajebiste, piwko.
Zajebista sprawa, tylko dość kosztowna. Piwko!
Generalnie nic złego nie robią.. Ale nigdy nie zczaję tego sportu- wpierdzielasz się w błoto po to aby kumpel Cię wyciągał... hmmm
Cytat:
Zaraz pseudo ekolodzy będą pisać: Olaboga przyrodę niszczą.
Tu nie chodzi o przyrodę ale o zjebany teren. Jest lasek, można się odstresować na spacerku to chuje rozjebią to kurwa że wygląda jak zaorane pole. Ogólnie sprawa fajna ale kosztem innych ludzi, więc chuj im w dupę.
@up
Powiedz mi ile tego lasu zniszczy grupka amatorów dwa razy do roku? Hektar, dwa hektary? W większości to prywatne tereny, a nawet jeśli nie to mają na to pozwolenie. Spójrz na teren, podmokłe łąki, żwirownie, no i kawałek lasu. Ja bym osobiście wolał iść do ładnego lasu, niż gubić buty w błocie.
A teraz powiedz mi ile lasów sprzedała już Polska? Setki, tysiące hektarów? Dlaczego nic z tym nie zrobisz?
Taki z Ciebie pseudoekolog właśnie. Ból dupska o nic. Jesteś zaślepiony bredniami, które Ci wciskają, a prawdziwe problemy i prawdziwe niszczenie lasów masz gdzieś. Więc szczerze to chuj Ci w dupsko debilu.
Powiedz mi ile tego lasu zniszczy grupka amatorów dwa razy do roku? Hektar, dwa hektary? W większości to prywatne tereny, a nawet jeśli nie to mają na to pozwolenie. Spójrz na teren, podmokłe łąki, żwirownie, no i kawałek lasu. Ja bym osobiście wolał iść do ładnego lasu, niż gubić buty w błocie.
A teraz powiedz mi ile lasów sprzedała już Polska? Setki, tysiące hektarów? Dlaczego nic z tym nie zrobisz?
Taki z Ciebie pseudoekolog właśnie. Ból dupska o nic. Jesteś zaślepiony bredniami, które Ci wciskają, a prawdziwe problemy i prawdziwe niszczenie lasów masz gdzieś. Więc szczerze to chuj Ci w dupsko debilu.
Nie bawię się i mnie to nie jara. Rozumiem zajawkę ludzi którzy się tym bawią ALE:
To że mnie interesuje temat modelarstwa nie znaczy że będę każdemu wrzucał filmiki o modelowaniu bo sa ludzie których to - kurwa - nie obchodzi.
DLATEGO: Jak masz zajawkę to nie bombarduj nią ludzi których to nie obchodzi. Czyli pokródce - wypierdalaj z takimi filmikami na właściwe dla tego forum.
Pozdrawiam!
To że mnie interesuje temat modelarstwa nie znaczy że będę każdemu wrzucał filmiki o modelowaniu bo sa ludzie których to - kurwa - nie obchodzi.
DLATEGO: Jak masz zajawkę to nie bombarduj nią ludzi których to nie obchodzi. Czyli pokródce - wypierdalaj z takimi filmikami na właściwe dla tego forum.
Pozdrawiam!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów