Mozna i tak...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
to gówno nie jest z zadnego egzaminu tylko zwykla wydrukowana kartka i dowcip sprzed 100 lat kurwa
W to co sobie tu piszecie mam po calosci wyjebane mozecie mi spic z chuja bezlitosnie
W to co sobie tu piszecie mam po calosci wyjebane mozecie mi spic z chuja bezlitosnie
I co Ci pani postawiła?
Tagi : sraczka, zadanie ... no kurwa mać !
Mógłbyś się troszkę bardziej do tego przyłożyć ... bo potem ktoś chce dodać temat wpisuje kurwa miliard tagów, a tu chuj, bo jednemu pedałowi z drugim się nie chce tagować ...
Mógłbyś się troszkę bardziej do tego przyłożyć ... bo potem ktoś chce dodać temat wpisuje kurwa miliard tagów, a tu chuj, bo jednemu pedałowi z drugim się nie chce tagować ...
co ty się tagów czepiasz? Tagi w zupełności opisują temat.
Dubla zrobiłeś obrażasz i szukasz winnych.
Po wpisaniu tagu SRACZKA wystarczyło popatrzeć na tematy zawierające ten tag. Najpierw szukaj a potem zakładaj temat.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów