18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
nu3ns 2011-01-07, 8:52
to gówno nie jest z zadnego egzaminu tylko zwykla wydrukowana kartka i dowcip sprzed 100 lat kurwa

I <3 Döner !
Zgłoś
Lares86 2011-01-07, 9:33 2
Następny co dostał Amigę, z internetem pod choinkę...
Zgłoś
fdse2 2011-01-07, 12:42 4
Takie masz teraz sprawdziany w szkole ?
Zgłoś
c................0 2011-01-07, 13:40 3
twardy stolec dobry stolec
Zgłoś
konwogniu 2011-01-07, 13:41
@up
W to co sobie tu piszecie mam po calosci wyjebane mozecie mi spic z chuja bezlitosnie
Zgłoś
N................s 2011-01-07, 16:49
I co Ci pani postawiła?
Zgłoś
piochux 2011-01-07, 22:04
@up - a co mu mogla postawic? ech kobiety...
Zgłoś
WhatsUpMan 2011-03-30, 22:02
Tagi : sraczka, zadanie ... no kurwa mać !

Mógłbyś się troszkę bardziej do tego przyłożyć ... bo potem ktoś chce dodać temat wpisuje kurwa miliard tagów, a tu chuj, bo jednemu pedałowi z drugim się nie chce tagować ...

Zgłoś
~Angel 2011-03-30, 22:25
WhatsUpMan napisał/a:

Tagi : sraczka, zadanie ... no kurwa mać !

Mógłbyś się troszkę bardziej do tego przyłożyć ... bo potem ktoś chce dodać temat wpisuje kurwa miliard tagów, a tu chuj, bo jednemu pedałowi z drugim się nie chce tagować ...

co ty się tagów czepiasz? Tagi w zupełności opisują temat.
Dubla zrobiłeś obrażasz i szukasz winnych.
Po wpisaniu tagu SRACZKA wystarczyło popatrzeć na tematy zawierające ten tag. Najpierw szukaj a potem zakładaj temat.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów