zastanawialiście się kiedyś jak sra wąż?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Ciekawe, czy da sie... no wiecie
Daj mu następnym razem
Karola_Strausburger napisał/a:
Ciekawe, czy da sie... no wiecie
da się
No nie pierdol, że nigdy nie chciałeś nagrać dupy defekującego się węża (wąża niektórzy mówią )
No nie pierdol, że nigdy nie chciałeś nagrać dupy defekującego się węża (wąża niektórzy mówią )
sobota, godzina 1 w nocy a ja zamiast chlać gdzieś na mieście oglądam srającego węża. przegrałem życie.
Moje życie się zmieniło.
'Til your life is at an end.
Co ty kurwa, bedzie mogl kumplom sie pochwalic jak sra waz. Naprawde fajna sprawa, moze nawet jakiegos znajdziecie w lesie, i bedziecie razem ogladlai jak sra? Polecam!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów