w końcu jakaś ciekawa sztuczka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Muszę moją papugę tego nauczyć! Problem czyszczenia klatki zostanie rozwiązany
qucharz69 napisał/a:
gołębie i wrony mogli by w Polsce takiej sztuczki nauczyć ;p
I mieć taką flotę 10 000 sztuk tresowanych gołębi, które srają na zawołanie. I wysłać wszystkie na Wiejską...
BongMan napisał/a:
I mieć taką flotę 10 000 sztuk tresowanych gołębi, które srają na zawołanie. I wysłać wszystkie na Wiejską...
A gdzie tam! DO NIEMIEC!
Też chciałbym srać na zawołanie a nie dopiero świeżo po wyjściu spod prysznica.
dupe wypadałoby podetrzeć
okar19 napisał/a:
dupe wypadałoby podetrzeć
od razu przypomina mi się suchar:
Polak wyciera dupę papierem,
niemiec palcem a żyd:
co się wysuszy to się wykruszy.
Papugi już wyprzedzają czarnuchów w ewolucji.
Kuźwa co to to było? Chodzi mi o to co stawiało papugę na desce, na początku myślałem, że facet, ale chyba podczas 10 sekund mu jaja ucieli.... "YAAAY!! YAAAY!!"...
Kod:
Autor komentarza otrzymał ostrzeżenie
a co tu jest? kwejk, demotywatory czy co? Jeśli pana Niebieskiego uraża takie określenie to poprawiam: "Papugi już wyprzedzają czarnoskórych w ewolucji"
Ja pierdole :o
wsciekly gimbus napisał/a:
a co tu jest? kwejk, demotywatory czy co? Jeśli pana Niebieskiego uraża takie określenie to poprawiam
Mnie nie uraża, ale nieładnie tak.
Zerknij tu: sadistic.pl/stanowisko-serwisu-w-sprawie-rasizmu-vt59906.htm
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów