taki koledzy zrobili żarcik że kolega mógł się nabawić nerwicy odbytu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ja pierdole ci idioci nawet srają w tych tandetnych czapeczkach.
i ciekawe czy mu zapłacili za mycie połowy domu wraz z kiblem.
i ciekawe czy mu zapłacili za mycie połowy domu wraz z kiblem.
Ach te ich disle a my w uniijewropejskiej niedługo dostaniemy taki zakaz na co2, że auto na silnik elektryczny będzie zbyt szkodliwe, rower przecież to zużywa gumę i smar to truje środowisko zostaję nam spacer. Zaraz zaraz aby chodzić musisz coś opierdolić najlepiej wołowinkę STOP zabijasz krowy one mają rodziny, muzułmanie tego nie lubią, a potem dowalisz bąka, który ma za dużo siarki, najlepiej wegetujmy, chociaż...... ach dam se już spokój
Nawet se dupy nie wytarł.
już myślałem że tą rurę wsadzą z drugiej strony rury odpływowej z klopa i zaczną pompować
A u nas kurwa wszystko drogie jak chuj bo ekologia srogia kurwa ich mać.
Amerykańce to amerykańce. Naszym chłopakom przydałoby się trochę polotu i finezji. Ale nie, lepiej nagrywać pedalskie vlogi.
kurwa ale taki samochód to bym przygarnął chuj z tym że pali 100/100
@zielak300 polotu i finezji powiadasz... w dupie to mam jeśli nie ma wyobraźni. Zastanów się co by się stało, gdyby kibelek był zamykany na kluczyk, a ten przypadkowo wypadł z zamka.
Tempe chuje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów