Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mocny silnik i wciśnięcie gazu na skręconych przednich kołach. Typowe.
Łoooo kurwa, no nie gadaj
Dobrze, że tylnych nie skręcił, bo by go zabiło.
Może myślał, że uda mu się zerwać trakcję jak na śniegu i wejdzie w zakręt power slidem, ale debil za mało gazu dał- ewentualnie nie wyłączył kontroli trakcji i ma pedalski automat.
Gazu dal ile trzeba, tylko kierownicą kręcić nie umie.
Gazu dal ile trzeba, tylko kierownicą kręcić nie umie.
Nie dał ile trzeba bo słupka nie złamał i nie skasował widowni
Niech ktoś wytłumaczy co posiadają w tych baniach posiadacze owej marki. Z drugiej strony gdyby nie oni nie byłoby tyłu pouczających materiałów.
Jak to co - starzy Volksdeutche to i na następne pokolenia przeszło. Jakim zjebem trzeba być, żeby kupować te nazistowskie marki i wozić się tym np. po Polsce. Ile Polaków zamordowano podczas niewolniczej pracy przy budowie fabryk BMW i potem przy pracy w nich? Do tego zaraz po wojnie pakiet kontrolny tej firmy kupiła nazistowska rodzina. Mózg rozjebany.
Jak to co - starzy Volksdeutche to i na następne pokolenia przeszło. Jakim zjebem trzeba być, żeby kupować te nazistowskie marki i wozić się tym np. po Polsce. Ile Polaków zamordowano podczas niewolniczej pracy przy budowie fabryk BMW i potem przy pracy w nich? Do tego zaraz po wojnie pakiet kontrolny tej firmy kupiła nazistowska rodzina. Mózg rozjebany.
Tak z czystej ciekawości - jaką marką ty jeździsz?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów