📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
no dobra na rysunku jest 6 ciot, które śpiewają/aktorzą z których jedna (najprawdopodobniej) to justin bieber tylko nie do końca wiem który, ale jeśli wstawka z pedałami to na pewno jakiś gimbus go tam umieścił. pozostałych nawet nie próbuję zgadnąć.
Jak ja byłem w szkole średniej to wokalistą dla mnie był ( i jest ) James Hatfield. Nie nadążam jak widać za nowościami mucznymi, bo już się chyba starzeję, ale naprawdę mi z tym dobrze patrząc na ten obrazek
Jak ja byłem w szkole średniej to wokalistą dla mnie był ( i jest ) James Hatfield. Nie nadążam jak widać za nowościami mucznymi, bo już się chyba starzeję, ale naprawdę mi z tym dobrze patrząc na ten obrazek
Zamiast robić takie głupie Obrazki idź znajdź jakiegoś i mu wpierdol a nie promujecie pedalstwo takimi zdjęciami .
Ale chociaż są lepsi od Niemek, przynajmniej wyglądają jak kobiety
Bieber, Kwiatkowski i Kaszubski. Reszty gnojków nie kojarzę.
Cytat:
Zamiast robić takie głupie Obrazki idź znajdź jakiegoś i mu wpie**ol a nie promujecie pedalstwo takimi zdjęciami .
o ile pomysł jest całkiem wporządku to wcale nie widzę jakby to miało w pozytywny sposób przedstawiać pedałów. Stanął Ci przy tym, że się tak irytujesz?
No wiedzieli, bo już wtedy je mieli.
Na szczęście znam tylko biebera. obstawiam ze reszta to one direction albo jacyś aktorzy z polskich seriali
Czemu od razu pedały? Bo ładnie się ubierają? Bo podobają się dziewczyną? Bo dbają o swój wygląd? Bo zarabiają pieniądze? Bo lubią w dupę?
o.0
Na harda z tym!
powiem tak:
Ode mnie dostajesz piwko za ostatni tekst :Bagno moralne" świetnie ujęte i chyba mówi wszystko co powinno powiedzieć :/
Ode mnie dostajesz piwko za ostatni tekst :Bagno moralne" świetnie ujęte i chyba mówi wszystko co powinno powiedzieć :/
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów