18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 50 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
Środa popielcowa
proG • 2013-02-13, 18:34
poranek w akademiku

a tak przy okazji:

Kiedy eskimos wie, że zima jest naprawdę siarczysta?
.
.
.
Jak mu się psy łamią na zakręcie
Zgłoś
cocaine.animals 2013-02-13, 20:21
co to za GÓWNO, co to tu robi ?
Zgłoś
C................g 2013-02-13, 20:22
Ja pierdolę, jakie to nieśmieszne, kompletnie inny poziom humoru, w pizdu niższy od mojego.
Zgłoś
drexet1 2013-02-13, 20:24
kurwa!! za moje podatki.. do nauki!!
Zgłoś
Cracos 2013-02-13, 20:30
ja pierdole, taka za moje podatki...
Zgłoś
Skądinąd 2013-02-13, 21:30 4
Mieszkałam w DS-ie na pierwszym roku i myśmy na takie durne pomysły nie wpadali - chodzi mi, rzecz jasna, o nagrywanie i wrzucanie szajsu na YT... A bawiliśmy się przednio - od imprez na 150 osób po "urodzinowy manewr". Gotowaliśmy razem, uczyliśmy się, sprzątaliśmy i piliśmy. Ba, jak moja sąsiadka uprawiała dziki seks ze swoim chłopakiem o 3:00 w nocy, to nikt nie wpadł na pomysł, żeby to nagrać.

Po prostu nikomu nie musieliśmy udowadniać, że dobrze się bawimy.

Na końcu każdej tęczy znajduje się siedziba komitetu homolobby.
Zgłoś
Luis 2013-02-14, 2:33 6
a ja współczuję wam wszystkim nudnego, szarego życia, w którym wszystko dla was jest beznadziejne, a otaczający was ludzie są idiotami, gdzie tak na prawdę akurat te dwie cechy posiadacie wy, a nie oni. Za parę lat chłopaki będą mieli co wspominać , oczywiście wy również. Różnica? Oni będą mieć zajebiste wspomnienia, jak i wiele innych osób z filmików obrzuconych przez was chujowymi komentarzami, a wy: siedzenie przed kompem, narzekanie, siedzenie przed kompem, narzekanie, itd. Jedyny minus jaki widzę w filmiku: został wrzucony na złą stronę, bo tu wszystko przecież jest chujowe. Tak apropo sadistic powinien zmienić nazwę na jakąś typu: tuhejtujebandarasowychpolaczkow.pl jedyne filmiki jakie byście wtedy oglądali to reklamy, które się wrzuca aby strona nie upadła. :]

no, a teraz powrót do narzekania, pierdolenia smętów, hejtowania komentarzy ( w czym mojego ) i bycia typowym polaczkiem niezadowolonym z własnego życia, a tym bardziej z czyjegoś. Czas start:
Zgłoś
lg0r 2013-02-14, 2:47
też wczoraj chlałem, też w aka, ale u nas były dupeczki...

w Rosji można dostać wpierdol za nic. W Polsce za wszystko.
Zgłoś
k................r 2013-02-14, 9:18
I rodzice wydaja pieniadze na takich orangutanow ktorzy i tak nie przyswoja wiecej wiedzy do tego lba Studenci Do roboty a nie tylko melanz za starszych kase
Zgłoś
p................a 2013-02-14, 10:46
ci co bronia ten filmik niech zamkna dupe zalosne to jest serio dąłny z pierwszego roku z akademiku tacy krejzi sa przerabialem setki takich idiotów co byli nikim w swoim miescie wyjechali na studia i zgrywaja nie wiadomo jakich gangsterów co trzaskaja kox i wala melanze a tutaj widac co to za melanze o 9 rano po srogim melanzu wstali i jeszcze naku,rwuaiaj muzyka jakby pili dzien wczesniej to by pierd kolegi mial moc tysiaca DB wiec wspolczuje elito spoleczna studencie który slubowałes pierdoly , nie chce mi sie siegac po index który jest g0wno warty i przepisywac te wszystkie slubowania , pozdrawiam
Zgłoś
Preeezes 2013-02-14, 11:06 6
pika napisał/a:

ci co bronia ten filmik niech zamkna dupe zalosne to jest serio dąłny z pierwszego roku z akademiku tacy krejzi sa przerabialem setki takich idiotów co byli nikim w swoim miescie wyjechali na studia i zgrywaja nie wiadomo jakich gangsterów co trzaskaja kox i wala melanze a tutaj widac co to za melanze o 9 rano po srogim melanzu wstali i jeszcze naku,rwuaiaj muzyka jakby pili dzien wczesniej to by pierd kolegi mial moc tysiaca DB wiec wspolczuje elito spoleczna studencie który slubowałes pierdoly , nie chce mi sie siegac po index który jest g0wno warty i przepisywac te wszystkie slubowania , pozdrawiam

Jeszcze więcej emotek napierdol...
Zgłoś
zelek19 2013-02-14, 17:23
PARÓWA party!
Zgłoś
Kamil90rts 2013-02-16, 1:36
co jest zajebistego w 3 gosciach w brudnym pokoju?
Zgłoś
Nakucaka 2013-02-16, 11:35
4 matole...
Zgłoś
mungo 2013-02-21, 12:07 1
pika napisał/a:

Oj no nie spinaj juz tak dupci oni przynajmniej potrafią zgrywać tych gangsta, melanżować i dobrze się bawić nie jak Ty nikim w swoim mieści i na studiach też nikim zostałeś... wylewaj swoja żółć gdzie indziej... a co do srogich melanzy to nigdy nie miales tak ze wstawałeś jeszcze na mega bombie byla jeszcze dobra zabawa przynajmniej do poludnia jak zaczelo puszczac
I co to za europeistyke czy cos studiowales ze twoj indeks jest gowno warty??
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów