Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Spaślak w klapkach dostałby w ryj i kopa w jaja jakby mnie tak zepchnął z roweru. Pomijając ,że nie jeżdżę na rowerze.
Jedno piwo bajera i ten wyczyn gość ją wygrał
Spaślak w klapkach dostałby w ryj i kopa w jaja jakby mnie tak zepchnął z roweru. Pomijając ,że nie jeżdżę na rowerze.
Też wszystkich pozdrawiasz środkowym palcem, nawet w momencie gdy Ty lub Twoja partnerka zachowujecie się jak święte krowy jadące środkiem publicznej drogi stwarzając na niej zagrożenie?
Takiego wydmuszkę - pedalarza najlepiej z lepy, to dużo bardziej upokarza i niweluje ewentualne następstwa takiego pchnięcia...
a gdzie powinni ci rowerzyści jeechać? serio pytam. Przecież ścieżki tu nie ma, a po chodniku w tym wypadku nie wolno.
Idioto...Gdybym ci tu powiedzial to, co oznacza gest wykonany tu przez pedalarza, dostalbym warna. Rozumie imbecyl?
A tak spaślak dostanie wyrok za napaść , pobicie , narażenie utraty zdrowia i życia itd .Jeszcze można psychiatrę załatwić to uprawnienia straci rowerzysta najwyżej pouczenie .
Tak pedalrze powinni jechać gesiego, wszystkim by się nauka kultury przydała.
hugo283, Krzysztof_Elbląg Zi nawca_Cipek co wy pierdolicie? Ja rozumieim, że upał jak w krematorium ale od czytania waszych komentarzy IQ spada.
Idioto...Gdybym ci tu powiedzial to, co oznacza gest wykonany tu przez pedalarza, dostalbym warna. Rozumie imbecyl?
Spadł z roweru za gest w stronę kierowcy, no i powinni jechać "gęsiego" a nie równolegle.
Zajmowali rowerami więcej drogi niż mała osobówka.
W sumie nic się nie stało, "wykład " we łbie pedalarza nie zostanie na długo ponieważ w mordę solidnie z liścia nie dostał.
A potem bys sie obudzil.
a gdzie powinni ci rowerzyści jeechać? serio pytam. Przecież ścieżki tu nie ma, a po chodniku w tym wypadku nie wolno.
Gdzie? Gęsiego kretynie, GĘSIEGO. Czyli jeden za drugim. Jesli nie rozumiesz, czemu misiek strąbił pedalarzy i czemu gościu spadł z rowerka, to nie rób prawka na jakiekolwiek auto ani na motocykl, tylko siedź w swojej piwnicy, a po miesicie poruszaj się komunikacją, albo taksówkami.
kodeks drogowy dla rowerzystów Artykuł 33, punkt 3.1:
"3. Kierującemu rowerem lub motorowerem zabrania się:
1) jazdy po jezdni obok innego uczestnika ruchu, z zastrzeżeniem ust. 3a;"
A co mamy w punkcie 3a?
"3a. Dopuszcza się wyjątkowo jazdę po jezdni kierującego rowerem obok innego roweru lub motoroweru, jeżeli nie utrudnia to poruszania się innym uczestnikom ruchu albo w inny sposób nie zagraża bezpieczeństwu ruchu drogowego."
A co zrobiły święte krowy z filmu? Zablokowały CAŁY PRAWY PAS, bo musiały jechać koło siebie.
Ja pierdolę, nie sądziłem, że dożyję czasów, gdy będę musiał komukolwiek tłumaczyć podstawy podstaw. Zasady srania w kiblu, albo jak przełykać jedzenie też mam ci wytłumaczyć? A ten od faka ten środkowy palec niech sobie w dupę wsadzi i tam pokręci. Brawa dla miśka, oby pedalarz nie zapamiętał numerów rejestracyjnych, i nie poszedł z tym do sądu. Jebać, gnoić takich ludzi. Nikt ci nie zabrania jeździć rowerem, ale wszystko trzeba robić z głową.
Gówno byś zrobił. Jeszcze byś przeprosił i błagał, by nie dostać lepa na ryj.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów