📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Dobrze, że nie leje na śpiku...
W wojsku był łepek, co na śpiku szedł lać, czasem zamiast do kibla wchodził do innej sali i szczał. Nic do niego nie docierało.... po wszystkim wracał do siebie i dalej w kimono, a na drugi dzień nic nie pamiętał.
Chłopaki byli wyrozumiali.... pewnie byli z Glasgow
W wojsku był łepek, co na śpiku szedł lać, czasem zamiast do kibla wchodził do innej sali i szczał. Nic do niego nie docierało.... po wszystkim wracał do siebie i dalej w kimono, a na drugi dzień nic nie pamiętał.
Chłopaki byli wyrozumiali.... pewnie byli z Glasgow
Ogólnie panuje opinia, że jeśli zapukasz do kogoś w Glasgow i okolic to zaprosi cie na herbate. W przeciwieństwie do ludzi z Edynburga którzy w opinii tych z zachodu są nadęci.
oni zapraszaja sie na herbate bo za chuja nie potrafia sie nawzajem zrozumiec przez tej pojebany akcent zakladaja, ze ktos chce wstapic na herbatke
Mam kolegę który robił podobne szopki,raz po pijaku poszedł do kuchni otworzył lodówkę i do niej naszczał, ale mistrzostwem było jak wstał z łóżka podszedł do swojej żony i ją olał
Ja kiedyś miałem taki przypadek że poszedłem się odlać i trafiłem do kibla.
AfroMan25 napisał/a:
dobrze, że są napisy bo bym gościa nie zrozumiał
Polecam miniserial komediowy "Burnistoun" na YouTubie - ogarniesz szkocki akcent w mig :]
Kurwa, przydałoby się źródło czy coś... podesłał bym chętnie ziomeczkowi z roboty... Anglik. Nie ogarnie wykurwiście przezajebistego UX sadola po polsku
mój kolega miał podobną akcje i odrazu w pape dostał. Otrzezwial i znalazł swój dom
Kiedys tak zabalowalismy z kumplem ze po kilku dniach obudzilem sie gdzies na dworcu, problem w tym ze nie w Polsce, a najgorsze ze portfel to pewnie stracilem pierwszego lub drugiego dnia tanczenia i dalej nie mam pojecia za co chlalem jescze 4 dni i jak jezdzilem ( pewnie na gape) , ale nic nie przyszlo wiec pewnie na farcie bylo .
seba8911 napisał/a:
Kurwa, przydałoby się źródło czy coś... podesłał bym chętnie ziomeczkowi z roboty... Anglik. Nie ogarnie wykurwiście przezajebistego UX sadola po polsku
v.sadistic.pl/20190928/1569686040_1c7_77.mp4?md5=zxfztY0ycI-ghL-86s2te...
Masz link z source, wklej w adres i pobierz sobie filmik, nie dziękuj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów