San Francisco
San Francisco
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Musicie to usunąć bo przecież on nie jest czarny. Sadole dostaną wylewów, czaszki będą pękać, bo rozpadnie się ich wizja świata, w której biały człowiek jest lepszy od czarnucha tylko dlatego, że jest biały.
To jest na bank reprezentant trzeciej płci, więc wszystko gra.
Musicie to usunąć bo przecież on nie jest czarny. Sadole dostaną wylewów, czaszki będą pękać, bo rozpadnie się ich wizja świata, w której biały człowiek jest lepszy od czarnucha tylko dlatego, że jest biały.
Jedno wejście w twój profil oraz twoje posty pokazuje, że wchodzisz tutaj tylko w jednym celu.
Jedno wejście w twój profil oraz twoje posty pokazuje, że wchodzisz tutaj tylko w jednym celu.
A wchodzę sobie pohejtować debili, zgodnie z duchem tego portalu. Masz coś przeciwko? Dawniej można jeszcze było dyskutować ale teraz nie ma z kim bo za dużo tu gówniarzy i zwyczajnych zjebów. Więc hejtuję.
Ćpun i czarny to ten sam poziom bo jedno i drugie jest niezdolne do pracy.
A wchodzę sobie pohejtować debili, zgodnie z duchem tego portalu. Masz coś przeciwko? Dawniej można jeszcze było dyskutować ale teraz nie ma z kim bo za dużo tu gówniarzy i zwyczajnych zjebów. Więc hejtuję.
"na sadistic jest za dużo dzieci oraz debili i nie mam z kim mądrze porozmawiać więc zachowuje się jak dzieciak i debil"
W Polsce jest dużo złodziei, pijaków i kurew. Też się dopasowujesz?
Tak.
Znaczy to było pytanie retoryczne, nie musiałeś odpowiadać.
Inna sprawa, że ja np się nie dopasowuje. Miło, że obaj możemy być szczęśliwi
Prosty przepis, jak zrobić z siebie ubezwłasnowolnionego cwela.
Tfuuu!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów