Widzę, że BMW, Mercedes, Audi oraz Lexus to nie tylko stan umysłu w Polsce i na zachodzie. W Niemczeech kierowcy w/w marek też czują się uprzywilejowani, nie wiem tylko z jakiego powodu. Przecież to tylko kawał blachy i znaczek na masce. A obecie niemal każde auto na drodze to jeden chuj, bo nawet silniki z Mercdesa lądują w Dacii, nie wspominając już o grupie VAG, gdzie jak unosisz maskę pod Skodą, to znaczek Skody widnieje tylko na pokrywie silnika, bo na częściach są znaczki VW oraaz Audi.
chciałeś zabłysnąć średni ci to wyszło wiadomo jaka grupa to vag ! a naj lepsi są z grupy ruda tańczy jak szalona ! i wiecej łututututu niż to jedzie ! !
Chinole to najgorsi kierowcy świata. Każdy kolejny filmik z Chin mnie o tym upewnia.
Na drugim miejscu kacapy.
chciałeś zabłysnąć średni ci to wyszło wiadomo jaka grupa to vag ! a naj lepsi są z grupy ruda tańczy jak szalona ! i wiecej łututututu niż to jedzie ! !
Sam chciałeś błysnąć, ale Ci nie wyszło, bo jeżdżę Skodą jako drugim autem na dojazdy i auta z grupy VAG jak nie miały przygód, to blachy są wieczne.
Takie są efekty zapierdalania na tempomacie z wyłączonym myśleniem
Tego typu Lexus ma tempomat adaptacyjny, który sam zahamuje, bądź zwolni do 10km/h. Poza tym już nawet biedackie skody mają system ostrzegania o kolizji.
Widzę, że BMW, Mercedes, Audi oraz Lexus to nie tylko stan umysłu w Polsce i na zachodzie. W Niemczeech kierowcy w/w marek też czują się uprzywilejowani, nie wiem tylko z jakiego powodu. Przecież to tylko kawał blachy i znaczek na masce. A obecie niemal każde auto na drodze to jeden chuj, bo nawet silniki z Mercdesa lądują w Dacii, nie wspominając już o grupie VAG, gdzie jak unosisz maskę pod Skodą, to znaczek Skody widnieje tylko na pokrywie silnika, bo na częściach są znaczki VW oraaz Audi.
Z tego co kojarzę to bodajże 1.5 w mercach to jednostka renaulta do którego należy dacia więc no nie silnik z merca w Dacii a silnik z Dacii w mercach czyli jednostka z gwarancją do bramy i się nie znamy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów