📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
komentarz na yt:
naydah1 godzinę temu
skąd wiadomo że dopalacze ???
Seba stian1 godzinę temu
a co, rosół miałby go tak spizgać?
krótko i na temat ;D
naydah1 godzinę temu
skąd wiadomo że dopalacze ???
Seba stian1 godzinę temu
a co, rosół miałby go tak spizgać?
krótko i na temat ;D
Jak się zachować w takiej sytuacji? Złapać i trzymać kolesia, czymś związać, czy zostawić?
Moje miasto takie piękne
MaszAyahuaskę napisał/a:
O w kurwę, niezły bad trip. Jak na moje, przedawkował alfa-pvp.
Całkiem możliwe, ale jeśli przedawkował abc, to pewnie leży na OIOM lub w piachu. Znam osobę, która też zżarła za dużo abc, skutek był tak:
Tydzień w śpiączce pod respiratorem - jedyne co w miarę funkcjonowało, to był mózg, serce i płuca napędzane były w/w respiratorem - do tego doszedł później bardzo wysoki rozpad mięśni, dializy i przygotowywanie się do przeszczepu, który i tak by był niemożliwy ze względu na okoliczności (narkomani/alkoholicy na szarym końcu są brani pod uwagę). Po wybudzeniu ze śpiączki organizm był na tyle wymęczony, że od razu czepiła się sepsa i tak po 6 tyg walki, ta osoba wyszła z tego cało.
Ogólnie, to nie polecam tego ścierwa.
Nie wiem jak działały te "legalne" ale moja siostra około tzrech miesięcy pracowała w takim sklepie a że miałem godzine wcześniej fajrant od niej to wpadałem browarka sobie łupnąć na zapleczu bo i tak 1,5h do pociągu było ale przez te 3 miechy nie widziałem, żeby ktoś tak zpizgany był.
Pvp jak nic. Za dużo wciągnął i ma chore wizje z ostrą paranoją. Nie biercie dopalaczy.
Weź alfę mówili. Będzie fajnie mówili.
Some say we'll see Armageddon soon.
sadistic.pl/bohaterska-straz-miejska-vt194473.htm
dla nieznających:
sadistic.pl/bohaterska-straz-miejska-vt194473.htm
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów