📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
kuooo napisał/a:
Okolice dworca w Starachowicach
pociąg mu spierdolił i dotarło do niego, że jeszcze jeden dzień musi spędzić w Starachowicach...
O w kurwę, niezły bad trip. Jak na moje, przedawkował alfa-pvp.
Tak choć trochę na poważnie wśród gimbusów. "Koledzy" go zostawili, bo sam przecież by nie brał. Po za tym trzeba mieć nieźle najebane we łbie aby brać dopalacze. Jak jeszcze były "legalne" to jakaś kontrola nad tym była, dzisiaj to totalna samowolka i loteria własnym zdrowiem i życiem. Nie tylko fizycznym jak i psychicznym. Kupcie se trawę, grzyby czy lsd a nie to gówno.
O kurwa proszę ekspertów o specyfikacje tego co zjadł ten popapraniec
Nie wiem czemu, ale się śmiałem jak pojebany przy tym.
"produkt kolekcjonerski, nieprzeznaczony do spożycia"
Minimalnie a wturlał by się na trzeci schodek wprost do sklepu ale nie.... oczywiście jak zwykle brak podjazdu dla niepełnosprawnych...
chrześcijanin tańczy, tańczy tańczy tańczy
Tam gdzie ta tablica były wcześniej dopalacze i on tak dzieli się z nami swoją żałobą z tego powodu
I'll have what he's having.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów