Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze że podbiegła bo by nie zdążyła
Kierowca leciał prawym pasem, ale odbił na lewy, babka zrobiła w tym samym czasie to samo.
Pieszemu łatwiej przyspieszyć kroku niż próbować się cofać. To wynika z psychologii, gdzie odruchowo ucieka się w miejsce, które się widzi, a nie gdzieś za plecami.
To kierowca powinien celować za nią, a nie przed nią. Powinni tego uczyć na kursach.
Kierowca leciał prawym pasem, ale odbił na lewy, babka zrobiła w tym samym czasie to samo.
Pieszemu łatwiej przyspieszyć kroku niż próbować się cofać. To wynika z psychologii, gdzie odruchowo ucieka się w miejsce, które się widzi, a nie gdzieś za plecami.
To kierowca powinien celować za nią, a nie przed nią. Powinni tego uczyć na kursach.
Aż żałuje, że mogę postawić jedno piwo. Bardzo dobry i treściwy komentarz.
Dokładnie! A tym czasem uczą zwalniać przed przejściem dla pieszych i przepuszczać ich. Eh,, głupota
Bez kitu. Te wszystkie filmiki ktore tu widzialem daly mi do myslenia, ze trzeba celowac za plecy pieszego i bedzie cacy
Jak widać bliżej nam do wschodu niż do cywilizowanej części świata.
Bez kitu. Te wszystkie filmiki ktore tu widzialem daly mi do myslenia, ze trzeba celowac za plecy pieszego i bedzie cacy
Hehe, aż trafisz na Sadola który zrobi krok w tył
Powinni uczyć by nie zapierdalać jak pojeb
Hehe, aż trafisz na Sadola który zrobi krok w tył
Jak ktoś ma na tyle oleju we łbie, że ogarnia temat kroku w tył to i na tyle rozsadny bedzie zeby nie wbiegac na pizde na pasy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów