Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Geodezja i jej uroki.
"I've seen things you people wouldn't believe."
"I've seen things you people wouldn't believe."
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Idą pijaczki torami po podkładach:
- K🤬a, ale te schody długie!
- I poręcze takie niskie!
- Spoko, spoko, już jedzie winda.
- K🤬a, ale te schody długie!
- I poręcze takie niskie!
- Spoko, spoko, już jedzie winda.
dejwid092 napisał/a:
Nie ma piwa bo liczyłem że na końcu p🤬lnie go pociąg
Pociąg jak zwykle się spóźnił...
A co to k🤬a 2010 żeby się śmiać z nak🤬ionego żula z yakety sax w tle? Wyp🤬alaj z tym na kwejka
Jaki porobiony? on robi uniki bo myśli, że do niego strzelają z niwelatora

stilltrillogf napisał/a:
A co to k🤬a 2010 żeby się śmiać z nak🤬ionego żula z yakety sax w tle? Wyp🤬alaj z tym na kwejka
uważaj na żyłkę
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie