Oto co przy odrobinie nudy, posiadaniu tokarki i dużej śruby można stworzyć.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Przydatne chyba tylko do przewożenia koksu w dupie
robert924 napisał/a:
Przydatne chyba tylko do przewożenia koksu w dupie
Masz gwintowaną dupę?
Osoby grajace w geo czy opencaching nie takie patenty wymyślają.
"Melduję, że rozkręciliśmy samochód do ostatniej śrubki, ale prochów nie znaleźliśmy"
Tyle pierdolenia, żeby mieć w co schować trzy dolary...11,39 zł.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Zamiast iść na paśnik mase robić, to pierdoli się ze śrubecką. Jak się chce pieniądze przy sobie schować to tylko w butach, a nie w śrubkach. Natomiast w domu czy w robocie, jak chcesz chować pieniądze, to tylko w słowniku ortograficznym. Ni ma chuja we wsi, że ktoś go otworzy, a tym bardziej, że będzie szukać tam waluty.
Mając tokarkę można robić dużo lepsze rzeczy...
Dołóż do tego frezarkę i już w ogóle można tworzyć
Tokarka i frezarka to podstawa do wyprodukowania broni palnej, produkcja amunicji do takiej broni "samorobki" to tez zaden problem. Schematy broni mysliwskich (mauser/opodobne) ktore doskonale daja sie wykorzystac do takich celow, mozna znalezc w czasopismach dla mysliwych.
Dorzuć do tego laser CNC taki z 5kW, maszynę 5osiową (HyperMill), kompa z AutoCAD'em, kabel z prądem, zapas stali i możecie mnie oddelegować na bezludną wyspę. forever.
Dorzuć do tego laser CNC taki z 5kW, maszynę 5osiową (HyperMill), kompa z AutoCAD'em, kabel z prądem, zapas stali i możecie mnie oddelegować na bezludną wyspę. forever.
BTW kumpel kiedyś miał manie trzymania "sprzętu" i hajsu w paczce z fajek, tak o za folijką. Mocno się kurwa zdziwił paląc ostatniego peta z paczki i wyrzucając zgniecione pudełko przez okno na dwupasie
BTW kumpel kiedyś miał manie trzymania "sprzętu" i hajsu w paczce z fajek, tak o za folijką. Mocno się kurwa zdziwił paląc ostatniego peta z paczki i wyrzucając zgniecione pudełko przez okno na dwupasie
A później jebniesz śrubką w anomalię i ani artefaktów ani kasy...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów