Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
40 lat temu nazwiska sprawców brzmiałyby: Kowalski, Dobrowolski, Wójcik, Magomedov
a 80 lat temu:
Wehrnitz
Ohlers
Lüboff
Fahrenwirst
Ciekawe czy ktoś zatrybi
a 80 lat temu:
Wehrnitz
Ohlers
Lüboff
Fahrenwirst
Ciekawe czy ktoś zatrybi
Gimby Grupenfirera nie szczają...
Furgometki marki Nercedes*
Gimby Grupenfirera nie szczają...
Jakaś pojebana moda z tiksroka czy tam z dupy bo nie jestem w temacie na przekręcanie polskich słów, czy po prostu analfabetyzm?
a 80 lat temu:
Wehrnitz
Ohlers
Lüboff
Fahrenwirst
Ciekawe czy ktoś zatrybi
Taki cwany jesteś bo sobie pejsy obciąłeś?
Jakaś pojebana moda z tiksroka czy tam z dupy bo nie jestem w temacie na przekręcanie polskich słów, czy po prostu analfabetyzm?
Taki cwany jesteś bo sobie pejsy obciąłeś?
ehhhh, gimby....
Telefony aparaty 4k a jakość nagrań dalej 640x480
Gdyby ktoś zaczął wrzucać nagrania 4K na Sadistica - serwery padłyby po 10 sekundach
Analfabetyzm autora, moj sarkazm.
Oczywiście wszystkiemu będzie winien Polak mieszkający w tym samym miejscu 30 lat l.
Och, jacy biedni ci Polacy! Nie ma to jak kolejny wysryw prawackich urojeń
a 80 lat temu:
Wehrnitz
Ohlers
Lüboff
Fahrenwirst
Ciekawe czy ktoś zatrybi
Brunet ty świnio
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów