P.S. Za tak chujowe pieniądze jakie u nas płacą pracownikom stacji ja bym się nie napierdalał...
ehhhhh tłumaczyć takiemu grzecznie i kulturalnie to nie zrozumie i jeszcze bardziej się będzie wściekał i wymądrzał.
wzrost efektywności produkcji mógłby być przyczyną niższych cen produktów przy wysokich wynagrodzeniach gdyby rynki były zamknięte, tak jak w czasach plemiennych wspólnot, choć i wtedy byli kupcy. W dzisiejszych czasach i my i niemcy kupujemy te same produkty wytwarzane w tych samych miejscach na świecie a co za tym idzie ceny są podobne.
Oni, tak samo jak my kupują WV Caddy składany pod Poznaniem z Chińskich części, piją Kubusia produkowanego w Polsce i noszą koszulki szyte w Chinach, dlatego ceny mają podobne. Powstaje więc pytanie, czemu zarobki mają większe?
tyle o cenach, co do wynagrodzeń Guzik powiedział prawie wszystko.
Sądzisz że 1300zł +50-200zł premii za wciskanie 10 produktów jednemu klientowi na siłę to dużo? Pomijam już stres z tajemniczym klientem który musi być 98+% (tak na shellu skala jest od 95-100% gdzie 95% to słabo) + znoszenie najebanych idiotów na nockach + odpowiezialnośc finansowa za pomyłki z paliwem.
zapodaj.net/299533d55149e.jpg.html@kalusek
Czy Ty jesteś może umysłowo niedojebany? Społeczeństwo potrzebuje Pani na kasie w biedronie, Pana zamiatającego ulice czy myjącego okna. Czy tak ciężko jest kurwa pojąć, że nie każdy może być inzynierem, profesorem, kierownikiem czy prezesem. Co by było gdyby wszyscy ludzie stwierdzili, że chuj nie idę pracować na kasę bo to mało ambitne? Wtedy kto utrzymałby porządek? Kto sprzedałby Ci cebulę czy kiełbasę? Czy to, że ktoś wykonuje zawód tego typu znaczy, że nie ma prawa do godnego życia? W Twoim mniemaniu ma zapierdalać dzień w dzień tylko po to żeby nie umrzeć z głodu i nie wylądować na ulicy? Więc z łaski swojej skończ pierdolić i pomyśl trochę bo widzę, że z tym cięzko u Ciebie.