Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja tam se skoczyłem na tory jak już pociąg pojechał XD
ale to trzeba być skurwygnatem żeby tak wszystkim popsuć dzień... stoisz sobie spokojnie, czekasz na metro bo jedziesz do roboty/do panny/żony/kochanki., a tu jakiś kutafon rzuca się mordą na czoło pociągu i chuj stoisz tam, czekasz aż go kurwa poskładają, popakują i zaniosą.... a mógł sobie normalnie jebnąć w łeb w domu z 36stki jak to po amerykańsku, w końcu po coś to pozwolenie na broń mają...
Czy ja wiem, dla części świadków ten dzień stał się bardziej wyrazisty, niż dajmy na to, zwykły "wtorek". A i dzięki maseczce, która zakrywa twarz i my mamy co oglądać (bo pewno jak by było widać to mniejsza szansa na pojawienie się nagrania w intrenecie)
ale to trzeba być skurwygnatem żeby tak wszystkim popsuć dzień... stoisz sobie spokojnie, czekasz na metro bo jedziesz do roboty/do panny/żony/kochanki., a tu jakiś kutafon rzuca się mordą na czoło pociągu i chuj stoisz tam, czekasz aż go kurwa poskładają, popakują i zaniosą.... a mógł sobie normalnie jebnąć w łeb w domu z 36stki jak to po amerykańsku, w końcu po coś to pozwolenie na broń mają...
Spoko, tylko ze ten filmik jest z Moskwy a nie USA. Widac nazwe stacji ,,Oktjaberskoje pole" oraz charakterystyczne malowanie składów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów