📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale po co to tu wrzuciłeś ? że śmieszne ? że szacun ? co miałeś na celu ?
Przecież takie sprzęty są w co drugiej spelunie albo restauracji. Ni to kurwa śmieszne, ni to kurwa ciekawe. Żenua, a robi nagranie jak by spotkał R2D2 przybitego do ściany.
3x wyżej macie po piwie każdy. A ja doodam że chwytak wielki ,,napijmy się gorzoły" niby pijaczek a te jego 2 promile go tak zrobiły że nie wie gdzie zeta wsadzić. U mnie w województwie dziadek 6 promili i sobie na rowerzę jęzdzi .
za 5 zeta to wolałbym kupić browara i nalać na ten alkomat...
Taaa, na chuju bombaju - kiedyś sprawdzałem takim czymś i wyszło 6.90 pomimo że byłem w 100% trzezwy.
Mordka smutna bo niby gruba impreza, a tylko 2 promile.
Wstawił bo pewnie ze wsi i takich urządzeń w remizie nie "majo"
Ten człowiek jest kurwa niesamowity, co gorsza wyłazi do ludzi ... żal
Szkoda że u Nas w mieście takiego wynalazku nie ma. Ostatnio po piciu pofatygowałem się rano na komisariat w celu dmuchnięcia w balonik, wiecie co mi powiedzieli? Że wszystkie alkomaty są na służbie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów