18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 10:53
dwa_palce_w_natalce 2024-10-31, 20:04 37
Zgłoś
Riikko 2024-10-31, 20:31 7
bardzo ladne cycunie!
Zgłoś
Geraldinio 2024-10-31, 20:35 12
Wkurwia mnie taki stereotyp, że jak młoda laska się upije i pokaże podczas zabawy cyce, to z automatu kurwa: czyli daje dupy zawodowo, za pieniądze. Te same pryszczate prawiczaki myślą, że jak pójdą na profesjonalny masaż, to im laska konia zwali Dramat.

Nie oszukujmy się, mamy III WW.
Zgłoś
lokal.szczecin 2024-10-31, 21:21 23
Geraldinio napisał/a:

Wkurwia mnie taki stereotyp, że jak młoda laska się upije i pokaże podczas zabawy cyce, to z automatu kurwa: czyli daje dupy zawodowo, za pieniądze. Te same pryszczate prawiczaki myślą, że jak pójdą na profesjonalny masarz, to im laska konia zwali Dramat.

kurawa ale tak jest ( tylko bez pieniedzy ), zlota zasada mowi , baba najebana dupa sprzedana!
Zgłoś
krykoz 2024-10-31, 21:25 13
Geraldinio napisał/a:

Wkurwia mnie taki stereotyp, że jak młoda laska się upije i pokaże podczas zabawy cyce, to z automatu kurwa: czyli daje dupy zawodowo, za pieniądze. Te same pryszczate prawiczaki myślą, że jak pójdą na profesjonalny masarz, to im laska konia zwali Dramat.

MASAŻ
Zgłoś
Kriski 2024-10-31, 21:30 15
@dwa_palce_w_natalce

Mm mm, silikony.
Zgłoś
mireczek86 2024-10-31, 21:30
Chciałbym z tymi kobieta przegrać maczą...
Zgłoś
Kriski 2024-10-31, 21:31 4
Riikko napisał/a:

bardzo ladne cycunie!

Silikony, żaden cycek nie jest tka sztywny, chyba że zamarznięty.
Zgłoś
Geraldinio 2024-10-31, 21:36 3
krykoz napisał/a:

MASAŻ

Potwierdzam, mój błąd, przepraszam. Na swoje wytłumaczenie dodam, że zaczął się długi łikend i jestem najebany jak automat xd

Zgłoś
misiekdiablo1 2024-10-31, 21:49 13
Masarz
Zgłoś
janusz_biznesu 2024-10-31, 21:52 5
Ludzie, trochę godności. Jedne cyce plastikowe, drugie zezowate...
Zgłoś
vladok 2024-10-31, 21:59 3
Kamerzysta pedał
Zgłoś
Geraldinio 2024-10-31, 22:21 4
janusz_biznesu napisał/a:

Ludzie, trochę godności. Jedne cyce plastikowe, drugie zezowane...

Kto wybrzydza, ten nie rucha.

Zgłoś
slupczanin 2024-10-31, 22:27
Idealne do wykarmienia młodych

Lekarz mi mówi że jestem ZDROWO pierdolnięty.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów