📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-27, 17:56
🔥
Black Friday
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
no to zaczynamy regaty
To jest ordynarny internetowy fake. W telewizji mówili że dach był zamknięty
żyjemy w tak chujowym kraju, że sami nie możemy decydować, czy rozłożyć dach na własnym stadionie narodowym...
Fifa swoją drogą ale, można by było rozłożyć przed meczem i na rozpoczęcie rozłożyć, wtedy by przynajmniej był mecz.
Rozjebało mnie to totalnie
To jest stadion do podziwiania a nie do grania w piłkę.
Przypominam, że "Najnowocześniejszy i najdroższy stadion w Europie" zawiódł po raz drugi (odwołany mecz o Superpuchar Polski).
Przypominam, że "Najnowocześniejszy i najdroższy stadion w Europie" zawiódł po raz drugi (odwołany mecz o Superpuchar Polski).
@OjCoMiTam
a czy ty debilu nie potrafisz zrozumieć że pogodę można przewidzieć na dwa dni wstecz i to dokładnie ?! masz dach to się pod nim schronisz jak będzie padać ale jak masz dach i z niego nie skorzystasz to Twój problem ... FIFA czy nie to i tak dałny tam pracują ...
a czy ty debilu nie potrafisz zrozumieć że pogodę można przewidzieć na dwa dni wstecz i to dokładnie ?! masz dach to się pod nim schronisz jak będzie padać ale jak masz dach i z niego nie skorzystasz to Twój problem ... FIFA czy nie to i tak dałny tam pracują ...
OjCoMiTam napisał/a:
A nie potraficie, debile, zrozumieć że decyzję o rozłożeniu - czy też nie - dachy podejmuje FIFA?
Nieeee, bo kur*a po co, lepiej sobie ponarzekać w jakim to chu*owym kraju żyjemy, a co.
Nie kurwa! Ni chuja! Twoja propaganda to kpina!
Decyzja o zamknięciu dachu należy do organizatora, w tym wypadku do PZPN i NCS.
To, że UEFA wydało decyzję o zamknięcie dachu podczas Euro nie ma z tym nic wspólnego. FIFA też nie. Nie oni są organizatorami widowiska sportowego. Byli organizatorami UEFA Euro 2012, to podejmowali takie decyzje, teraz nie, więc wsadź sobie swoje fałszywe informacje tam, gdzie słońce nie dochodzi.
Pewien użytkownik portalu sadistic zdobył się na idiotyczną tezę, że za zasunięcie dachu odpowiadała FIFA. W tym miejscu pragnę ją zdementować, bo decyzję podejmował organizator, czyli PZPN i zarządca obiektu.
Taka dezinformacja pojawiła się zapewne na skutek decyzji podjętej przez UEFA podczas Euro, kiedy zasunęliśmy dach na mecz z Grecją. Informuję każdego, kto łyknął tamtą bzdurę, że wtedy UEFA była organizatorem, dlatego mogła taką decyzję podjąć. Teraz nie, teraz organizatorem imprezy był PZPN i NCS. Pozdrawiam.
Taka dezinformacja pojawiła się zapewne na skutek decyzji podjętej przez UEFA podczas Euro, kiedy zasunęliśmy dach na mecz z Grecją. Informuję każdego, kto łyknął tamtą bzdurę, że wtedy UEFA była organizatorem, dlatego mogła taką decyzję podjąć. Teraz nie, teraz organizatorem imprezy był PZPN i NCS. Pozdrawiam.
@OjCoMiTam
Tyle przecinków dodałeś ,ale przed "że" ni cholery, więc jak mam Ci zaufać ,że Twój komentarz to prawda ?
Tyle przecinków dodałeś ,ale przed "że" ni cholery, więc jak mam Ci zaufać ,że Twój komentarz to prawda ?
Nad stadionem pada deszcz
Mi po plecach przeszedł dreszcz
Pytam siebie gdzie jest dach
Wśród działaczy widzę strach
Lato patrzy - Mucha, Tusk
Na stadionie wielki plusk
Po murawie biega zuch
Nie, to nie jest dobry ruch
To nie kibol, żaden Hools
Lacie znowu skacze puls
Co poradzisz bracie mój
Z tego meczu wielki CHUJ
Mi po plecach przeszedł dreszcz
Pytam siebie gdzie jest dach
Wśród działaczy widzę strach
Lato patrzy - Mucha, Tusk
Na stadionie wielki plusk
Po murawie biega zuch
Nie, to nie jest dobry ruch
To nie kibol, żaden Hools
Lacie znowu skacze puls
Co poradzisz bracie mój
Z tego meczu wielki CHUJ
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów