📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Jak zawsze policja popsula zabawe!
Jak patrzę jak to bydło można bezkarnie napierdalać pałą to żałuję, że nie jestem w policji
żeby tak szło legalnie was wszystkich na ulicy jak leci każdego tak napierdalać pałą po łbach
ech marzenia
albo tak wyjść z auta wyciągnąć szczura z samochodu i pałować go po głupim łbie za to że jedzie na rano i się śpieszy
ech marzenia
jebane szczury z rannej zmiany
ino piniądz i dupić, dupić i pieniądz to całe życie szczura
ech marzenia
albo tak wyjść z auta wyciągnąć szczura z samochodu i pałować go po głupim łbie za to że jedzie na rano i się śpieszy
ech marzenia
jebane szczury z rannej zmiany
ino piniądz i dupić, dupić i pieniądz to całe życie szczura
I po to jest policja, a nie qrwy co nic nie mogą, a jak mogą to się boją!
Prawdziwi kibice. Pała na plecach a napierdalają się dalej...
I co kurwa? Można poradzić sobie z bydłem? Można! Trzeba napierdalać chamów ile wejdzie.
W 0:15 policjant bije siebie pałką po plecach, a potem dostaje przypadkiem od kolegi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów