Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Między fanem a fanatykiem.
Poszedł na drugi świat
Poszedł do piachu. "Tamten świat" to religijne bujdy.
Ale Skurwoale, to ty szanuj.
Nie rozumiem ludzi, którzy chcą za wszelką cenę gdzieś wejść. Skoro bramkarze nie chcą wpuścić, to mają jakiś powód. Albo nie ma miejsca, albo gość wygląda na rozrabiakę, albo inny powód, dla którego nie chcą kogoś wpuścić. Jak widać, ochroniarze, bramkarze czy jak ich tam nazywać, mają PRZEWAGĘ i jak nie chcą to nie wpuszczą za chuja. Po co się narażać na obicie mordy albo jak na tym filmiku, exitus..
Widzę że moje rewiry skoro wspomniałeś o exitusie
I cyk dożywotni zakaz stadionowy
Po mojemu to było odwrotnie. Pozwolili mu zostać na tym stadionie do końca życia.
Pewnie masz rację, choć z drugiej strony istniejesz tu na "tym świecie"..
Nie rozumiem ludzi, którzy chcą za wszelką cenę gdzieś wejść. Skoro bramkarze nie chcą wpuścić, to mają jakiś powód. Albo nie ma miejsca, albo gość wygląda na rozrabiakę, albo inny powód, dla którego nie chcą kogoś wpuścić. Jak widać, ochroniarze, bramkarze czy jak ich tam nazywać, mają PRZEWAGĘ i jak nie chcą to nie wpuszczą za chuja. Po co się narażać na obicie mordy albo jak na tym filmiku, exitus..
Trzeba, z szacunku do samego siebie, wiedzieć kiedy i gdzie nie jesteś mile widziany.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów