📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
szkoda, że takie chwasty są na tym świecie. Na opał się tylko nadają.
Gaj0 napisał/a:
Patola pierdolona, ryczeli "wypierdalać" do Holendrów a od poniedziałku będą u nich jebać jak psy i włazić im w dupe.
Oni to krzyczeli do tej patologii co się napierdalała a nie do Holendrów
Dlatego kupiłem bilety w sektorze holendrów. Jebać was tępe uje.
P.S. Tak, w sklepach rozmawiam po angielsku bo się wstydzę bycia Polakiem w Holandii.
Nie, bede jebał jak ty za grosze w państwie z gówna i dykty.
P.S. Tak, w sklepach rozmawiam po angielsku bo się wstydzę bycia Polakiem w Holandii.
ququa napisał/a:
współczuje tyrania pod faszysto-holenderskim butem
jan0sik1 napisał/a:
Dlatego kupiłem bilety w sektorze holendrów. Jebać was tępe uje.
Tylko się kurwa nie zesraj czasem.
Gaj0 napisał/a:
Patola pierdolona, ryczeli "wypierdalać" do Holendrów a od poniedziałku będą u nich jebać jak psy i włazić im w dupe.
Ech ty, kurwa imbecylu. To normalni, polscy kibice krzyczeli do tych bijących się patusów
Gaj0 napisał/a:
Patola pie**olona, ryczeli "wypie**alać" do Holendrów a od poniedziałku będą u nich j***ć jak psy i włazić im w dupe.
O to chodziło w Unii Europejskiej - bogate państwa zachodnie z Niemcami na czele pokarczują sobie co tam jest na wschodzie: rynki zbytu, tania siła robocza, surowce. Ot normalna kolonizacja, Adolf też nie wojował dla zabawy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów