Cukrem pudrem ich!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Cukrem pudrem ich!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I po co ktokolwiek trzyma te zwierzęta w swoim kraju? Do Afryki, lwy tam głodne chodzą!
Ale widzicie? Nagranie podważa obowiązujące tu teorie jakoby ciemnoskórzy kierowali się w konfliktach instynktem. Czarna pracownica na przykład była za swoimi współpracownikami.
Kurwa przypomniało mi się, że ja w tym roku w zoo nie byłem a co roku jeżdżę.
Ostatnie 2 sekimdy filmu a czarny jeszcze sie masturbuje
W tym całym zamieszaniu szło by podupić
Rozrywka wysokich lotów dla czarnuchow
Zaraz się jakieś tępe lewactwo oburzy jak tak można murzyństwo dyskryminować. Przecież to normalne w Afryce, demolować zdobycze cywilizacyjne. Ale co się dziwić jak średnie IQ mudzina i lewaka jest na poziomie człowieka z upośledzeniem (coś koło 80)
Metrus88 napisał/a:
Zaraz się jakieś tępe lewactwo oburzy jak tak można murzyństwo dyskryminować. Przecież to normalne w Afryce, demolować zdobycze cywilizacyjne. Ale co się dziwić jak średnie IQ mudzina i lewaka jest na poziomie człowieka z upośledzeniem (coś koło 80)
za to prawicowe ścięry atakują 4 letnie dzieci za malowanie tęczy na chodniku grzeszą inteligencją
Że też się te niemce na tych Żydów uprzeć musieli jak tu mieliby w chuj większe pole do popisu na tle pawianów i szympansów no i kurwaaa już widzę jakim potentatem w branży mydlanej byłby Schwarzkopf..... O kurwa złoto by było jak chuj -:Unilever to by se mógł ich skarpetki powąchać
Blondyna w ok 35-40 sek. jak zaczęła z pięści walić. Widać nauczona jak cios wyprowadzić
taylorswift napisał/a:
za to prawicowe ścięry atakują 4 letnie dzieci za malowanie tęczy na chodniku grzeszą inteligencją
Nikogo nie interesuje zdanie podludzi. Wracaj na strony gdzie króluje twoje stado.
Złapać, w samolot , ubrać w spadochron i wyjeb@ć nad pustynią w Afryce. Ale zaraz, po co spadochron ?
Weźcie zróbcie oddzielny dział dla tych czarnuchów tak jak z ukrainą bo się na to patrzeć nie da.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów