Witajcie ! grający !
Stalker w życiu prawdziwym zajawkowicze zza wschodniej granicy już bawią się w Stalkera w prawdziwym życiu
Miłego !
Reszta jak zwykle w komentarzach
ale gówno co wy do chuja wafla z tej strony kurwa robicie ? kurwa źle się dzieje z tą stroną to była jedyna strona sadystyczna z brakiem zasad a teraz to kurwa co jest ? wrzucacie takie gówna co ma nijak do sadyzmu zasnąć można i zjechać autora za taki szajs .
Za to ty kurwa jebany w dupę pierdolony w chuj mega ,,sadysto" same kurwa flaki i chore filmy wrzucasz. Zwłaszcza te o jakimś idiocie gurgo-recenzje. No faktycznie to jest w chuj sadystyczne.
Ja pierdole, wkurwiają mnie takie podludzie którzy sami chuja wrzucili dla tej strony, ale krytykować to pierwsi.
tak pokemonie zasrany będę krytykował co mi się zachce o każdej porze i godzinie i takie gówno co ledwo z dupska matki wyszło nie będzie mi tu pierdolić farmazonów . idź wracaj do lizania się z bobrem wiewióro pierdolona pierdoli mi tu farmazony wielki sadysta i fan pokemonów z mordą jak masło idź rozmyślać ile takie gówna jak ty leci z dupska frajerze
danis008
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,..............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????
masz kurwa kilka znaków interpunkcyjnych, bo to co piszesz to za chuja sensu nie ma
ale gówno co wy do chuja wafla z tej strony kurwa robicie ? kurwa źle się dzieje z tą stroną to była jedyna strona sadystyczna z brakiem zasad a teraz to kurwa co jest ? wrzucacie takie gówna co ma nijak do sadyzmu zasnąć można i zjechać autora za taki szajs .
Chuj ci w dupę maskotko pedała, kto powiedział że jestem wielkim sadystą?? Nigdy se takiej ulotki nie dawałem kurwi synu pierdolony czarci pomiocie ze mnie taki pokemon jak z ciebie matko jebca kurwa twoja mać. Coś z ciebie za dziwka jak nawet jeża gołą dupą zabić nie potrafisz. Idź oglądaj swoje Diczimony szmato. A i twoja matka to chuj.
danis008
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,..............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????
masz kurwa kilka znaków interpunkcyjnych, bo to co piszesz to za chuja sensu nie ma