Witajcie ! grający !
Stalker w życiu prawdziwym zajawkowicze zza wschodniej granicy już bawią się w Stalkera w prawdziwym życiu
Miłego !
Reszta jak zwykle w komentarzach
łał normalnie szał ciał to wszystko na co ciebie stać? twój stary to pederasta a twoja matka to dziwka bukmacherska dymana przez szwabskie nasienie a żeby było mało twoja stara robi za chodnik w wesołym miasteczku i daje z połykiem . ps ma szpetny ryj i nie umie brać do ryja
wracając do tematu walisz kapucyna przy pokemonach twój stary i twoja matka robili ciebie przy tabaludze i muminkach nie mówię już że twój stary daje nasienie buce.
ps2. a twoja matka to shemale
ps3. twój stary konobij i konował
panie mądry w dupie mam znaki interpunkcyjne na tego typu stronach pisze stylem wolnej amerykanki i chuj ci do tego jak się nie podoba to idź opierdol buce
A twoja kudłata stara zna język wookie RRRRRrrrrrRRR!!!!!!
ale gówno co wy do chuja wafla z tej strony kurwa robicie ? kurwa źle się dzieje z tą stroną to była jedyna strona sadystyczna z brakiem zasad a teraz to kurwa co jest ? wrzucacie takie gówna co ma nijak do sadyzmu zasnąć można i zjechać autora za taki szajs .
Słuchaj sraczka - jak Ci się nie podoba to nie komentuj i idź gdzie indziej, gdzie banda ludzi Twojego pokroju będzie się jarać ilością kurw, chujów, twoich starych oraz całej reszty śmieci której wrzucasz w komentarzach.
@konował - nie karm trolla.
A twoja ma włosy na zębach.
ssij mi jaja asfalcie pierdolony i pozdrów matkę która wywija u mnie na parkiecie i robi pałę jak głupia tylko powiem ci prawdę robi słabo
a twoja ma gówno w buzi
ssij mi jaja asfalcie pierdolony i pozdrów matkę która wywija u mnie na parkiecie i robi pałę jak głupia tylko powiem ci prawdę robi słabo
a twoja ma gówno w buzi