true story.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
true story.
Dla Cezarego zawsze piwo
Teksty w tym skeczu poniżej poziomu, kiedyś był śmieszny... kiedyś
Teksty w tym skeczu poniżej poziomu, kiedyś był śmieszny... kiedyś
wy też próbowaliście kliknąć, żeby ten głupi pasek na dole się zwinął??
Fajne, ba zajebiste. Ale stare jak świat. Niemniej jednak true story.
To ma być stand up? Chcecie zobaczyć dobry stand up to sobie poszukajcie na Youtube 'Trzech Amigos'.
Zajebiste. A wy pierdzielicie że mało śmieszne
qhash napisał/a:
jeśli skecze pazury są dla niektórych mało śmieszne to gratuluję poczucia humoru
żałosne, bo akurat ty jesteś kreatorem wysublimowanego poczucia humoru i będziesz mówił, które poczucie humoru jest lepsze od innego i co kogo ma śmieszyć, no proszę cię...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów