📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bardzo ważne, Panie R. Rutkowski, to mieć odpowiednią aparycję, głos i błyskotliwość żeby być komikiem...
To było zwyczajnie nędzne..., ale jak bym sobie takiego Górskiego z KMN podstawił do tekstu, to byłoby już przynajmniej znośne...
To było zwyczajnie nędzne..., ale jak bym sobie takiego Górskiego z KMN podstawił do tekstu, to byłoby już przynajmniej znośne...
Rutkowski jest słaby w chuj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów