Bałtroczyk zabija śmiechem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
tez kiedys go uwazalem za strzasznego suchara ale z czasem spodobal mi sie jego stand up
Cytat:
Napiszcie co jest według Was dobre
Według mnie to na przykład George Carlin, Dave Chapelle, Pablo Francisco, Bill Hicks...
a polskie kabarety zasysają po całości więc nawet tego ścierwa z tematu nie odpalam.
Ja przepraszam, ale czy ktoś za mnie mógłby się upewnić czy tego nie było, bo ja na kaxu i nie bardzo jestem w stanie.
Koles jest mistrzem swiata. On i Poniedzielski to jedyne warte uwagi persony na naszej scenie kabaretowej, mozliwe, ze nie sa przyglupawi, dlatego czesc ich nie lubi. Nie zmienia to postaci rzeczy, ze daja rade.
troche kultury panowie bo inteligencja wam upada
Hm, jak dla mnie, jego żarty mimo, że czasem przerabiane, kopiowane to i tak trzymają poziom. I jego występy potrafią bawić
eh co tutaj się kurwa zebrało na sadisticu... spinacze i gimnazjum kurwa kiedyś lubiłem czytać komentarze a teraz wszędzie to samo.
@up ojej, może chusteczkę ?
pierdolisz głupoty bo jest masa fajnych komentarzy, może akurat nie w tym temacie ale jednak.
pierdolisz głupoty bo jest masa fajnych komentarzy, może akurat nie w tym temacie ale jednak.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów