Bałtroczyk zabija śmiechem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
bałtroczyk kopiuje dowcipy, przerabia, mowi po swojemu, ale całkiem mu wychodzi, wiec niech robi dalej.
końcówka warta uwagi i bardzo życiowa, ja nie potrzebuje niestety się napierdolić żeby mi skarpetki ginęły
Kurwa ale męczy tuman...
oprócz tej politycznej wstawki to śmieszne i w ogóle . . . ale to już wszystko było
Napiszcie co jest według Was dobre, bo skoro to mnie rozśmieszyło, to przy Waszych kabaretach pewnie posram się z rozbawienia.
Gumol: śmieszy przede wszystkim to, co jest nowe, a nie to, co mój dziadek opowiadał kolegom na wojnie.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów