Ich już tam widzę całkiem popie*doliło.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kto ma dzieci ten wie. W wieku właśnie 4 lat dziecko zaczyna się interesować własnym ciałem. Moja córka odkryła, że smyranie po cipce jest dla niej przyjemne.
I teraz, zgodnie w WHO mogę z nią pogadać (co zrobiłem) tłumacząc albo zgodnie z PiS mogę nastraszyc slepotą, włosami między palcami czy Żydem, który ją porwie i zje.
Jebnijcie wy się w te puste łby.
Ty ciemny czlowieku! wolisz aby jakis pan tłumaczył twojej 4-letniej córce jak ma sie dotykać??? No chyba ze sam byłeś dotykany!
Kto ma dzieci ten wie. W wieku właśnie 4 lat dziecko zaczyna się interesować własnym ciałem. Moja córka odkryła, że smyranie po cipce jest dla niej przyjemne.
I teraz, zgodnie w WHO mogę z nią pogadać (co zrobiłem) tłumacząc albo zgodnie z PiS mogę nastraszyc slepotą, włosami między palcami czy Żydem, który ją porwie i zje.
Jak najbardziej popieram, bardzo dobrze zrobiłeś. Ale to chyba rodzic właśnie powinien z tym dzieckiem porozmawiać, a nie nie wiadomo kto w szkole. Na razie miła pani potem może transwestyta. Przecież można rodzicom przekazać materiały jak rozmawiać z dzieckiem
Jak najbardziej popieram, bardzo dobrze zrobiłeś. Ale to chyba rodzic właśnie powinien z tym dzieckiem porozmawiać, a nie nie wiadomo kto w szkole. Na razie miła pani potem może transwestyta. Przecież można rodzicom przekazać materiały jak rozmawiać z dzieckiem
Dzieci wychowuje szkoła/prsedszkole. Siedzą tam od rana do późnego popołudnia. Kto wychowuje, jak nie nauczyciel?
W domu, to ja mogę wyciągnąć informacje od dziecka czy też chcieć coś przekazać, ale mało kto wie, widzi co robi jego dziecko właśnie w przedszkolu/szkole. Doskonale pamiętam jak ja byłem w latach 90 nauczany w szkole. W przedszkolu takie tematy były tabu. W podstawówce tabu. W średniaku laski o sieksie, seksualności dowiadywaly się z bravo girl a chłopaki z Cats, Twój weekend czy peepshow. I do buzi nie weźmie, bo zajdzie. W dupe nie, bo zajdzie. Za cipke nie zlapiesz, bo zajdzie. Konia zwalić nie można, bo grzech i slepota. Itp, itd. I właśnie ci ludzie, moje pokolenie przed 40-stka wychowują wasze dzieci. A raczej kształtują zgodnie z przykazaniem MEN czyli wychowują za was idiotów, którymi najłatwiej sterować za pomocą niewiedzy i strachu, czego właśnie mamy dobitny przykład - karta WHO = spedalenie dzieci i pedofilia. No kurwa. A ilu z Was kartę przeczytało? Dowiedziało się o co taki wielki szum? Chyba nikt. Wystarczy hasło rzucone przez pistv i już dupska ściska.
Albo mi się wydaje albo większość tu wypowiadajacych sie to
Debile
Dzieci
Rodzice, którzy nie dorośli aby mieć dzieci.
Przegrywy życiowe, którzy walac do bab z kutasem mówią rodzicom, jak mają wychowywać swe dzieci.
Ja na sadolu oglądam głównie wypadki i inne takie akcje. Ładna cipka też nie pogardę. A jak mi stanie to do żonie daje do ssania albo ją wyrucham. A Wam mama pozwala nie spać o tej godzinie?
Widzę, że zainteresowanie cipką corki nie idzie w parze z czytaniem ze zrozumieniem. Przeczytaj jeszce raz co WHO tam napisało, zwłaszcza w ostatnim punkcie.
wszystko spoko, dopóki sam z dzieckiem o tym pogadasz albo masz wpływ na to, kto to zrobi. chyba, że zabierze się za to wymalowany drag queen w przedszkolu, co dla mnie jest abstrakcją
Na razie to się w szkole wymądrzają głównie katecheci. Dziecko odpowiednio przygotowane do życia, bez prowincjonalnych tematów tabu, będzie w stanie chociażby powiedzieć komuś, że jakiś wujek się do niego przystawiał. Dziecko wychowane w strachu i wstydzie będzie to tłumiło przez lata.
Jakby ktoś miał wątpliwości co do tego, co WHO chce implementować, w procesie nauczania dzieci, od 0 do 4 roku życia.
ciebie popierdoliło, nie masz pojęcia o psychice i rozwoju dziecka. jebany zacofany katolicki ciemnogród. a potem księza mogą gwałcić takie dzieci, których nikt nie wychowywał i nie przekazał podstawowej wiedzy
"Hej, córcia. Przyjemnie jak tak robisz? To jest dziecięca masturbacja. Możesz tak robić, to nic złego. Seksualność to w ogóle wspaniały świat. Możesz wszystko, nawet zapuścić brodę i jajka, ale pogadamy o tym kiedy indziej. Tutaj mam wytyczne jak, kiedy i o czym z tobą rozmawiać. No to papa. Tatuś cię kocha."
No to na grubo widzę się kręci tam ciebie, rozważałeś już zakup wibratorow?
Nie pierdol mi głupot ze z 4latkom rozmawiałeś o placówce to może opowiec jej jaki fajny jest anal i jak jakiś pan zaproponuje jej placówkę to niech z nim idzie przecież to nic złego
Ale pogadałeś TY jako rodzic! A nie jakiś pedo-zboczeniec na lekcji...
Tu nikt nie mówi, żeby dzieci nie uczyć czy rozmawiać z nimi, ale to rola rodzica a nie POPISowego (LBGTowego czy innego chujstwa) państwa i urzędników.
Pozdro dla rodziców!
inna sprawa że to są zalecenia, nikt nikogo nie zmusza do czytania tego dziecku, w szkołach wiedza ta też będzie przekazywana za zgodą opiekuna
za pedofilię powinni karać kastracją na żywca
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów