Ich już tam widzę całkiem popie*doliło.
Ich już tam widzę całkiem popie*doliło.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kto ma dzieci ten wie. W wieku właśnie 4 lat dziecko zaczyna się interesować własnym ciałem. Moja córka odkryła, że smyranie po cipce jest dla niej przyjemne.
I teraz, zgodnie w WHO mogę z nią pogadać (co zrobiłem) tłumacząc albo zgodnie z PiS mogę nastraszyc slepotą, włosami między palcami czy Żydem, który ją porwie i zje.
Jebnijcie wy się w te puste łby.
Okej ale to ty rozmawiasz na ten temat z dzieckiem i masz tego kontrole, a nie jakiś spocony grubas w szkole
Kto ma dzieci ten wie. W wieku właśnie 4 lat dziecko zaczyna się interesować własnym ciałem. Moja córka odkryła, że smyranie po cipce jest dla niej przyjemne.
I teraz, zgodnie w WHO mogę z nią pogadać (co zrobiłem) tłumacząc albo zgodnie z PiS mogę nastraszyc slepotą, włosami między palcami czy Żydem, który ją porwie i zje.
Jebnijcie wy się w te puste łby.
Mam dzieci i nie wyobrażam sobie rozmowy z córką o tych rzeczach ona ledwo ogarnia kim jest i gdzie mieszka tym bardziej, że ze mną nikt nie gadał w tym wieku o tym i nie wyrosłem na zwyrola. Rozumiem w 4 i 5 klasie podstawówki. I nie porównuj rozmowy o smyraniu sie po kroczu ze straszeniem dziecka garbatym zydem choc to drugie w jej wieku ( 4 lata) mialoby wiecej sensu niz rozmowy o seksie.
Mam dzieci i nie wyobrażam sobie rozmowy z córką o tych rzeczach ona ledwo ogarnia kim jest i gdzie mieszka tym bardziej, że ze mną nikt nie gadał w tym wieku o tym i nie wyrosłem na zwyrola. Rozumiem w 4 i 5 klasie podstawówki. I nie porównuj rozmowy o smyraniu sie po kroczu ze straszeniem dziecka garbatym zydem choc to drugie w jej wieku ( 4 lata) mialoby wiecej sensu niz rozmowy o seksie.
I właśnie *dlatego*, że nikt z tobą o tym nie rozmawia wyrosłeś na takiego tępaka, który nie potrafi o tym rozmawiać z własnym dzieckiem. Ostatnie zdanie najlepiej o tym świadczy. Właśnie *dlatego* edukacja seksualna w szkole jest potrzebna.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów