📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
co w tym trudnego? oba zapiecia do srodka potem jedno w gore drugie w dol i po strachu...
~Saia, czy nie czytasz opisów?
Saia napisał/a:
zawsze się musisz uczepić pierdół
Zawsze to nie, ale w niektórych przypadkach.
Za dużo zabawy z tym rozpinaniem, lepiej rozerwać...
jest kilku takich magików na świecie co układaja takie cudo w 7, w porywach do 8 sekund...
czyli troche szybciej niz przecietna szamotanina ze zwykłym "zamkiem" uchwytem czy jak to inaczej nazwac
czyli troche szybciej niz przecietna szamotanina ze zwykłym "zamkiem" uchwytem czy jak to inaczej nazwac
@up no chyba TY przeciętnie otwierasz zamek w 7-8 sekund.
Jak się dobrze złapie to wystarczy 1 ruch palców.
Jakiś cięty_max_ripościarz napisze "ty nie otwierasz", sorry ale otwieram, otwierałem i będę otwierać.
ps zawsze można otworzyć z przodu / na ramiączkach lub jak pisał ktoś wyżej zerwać, będzie bardziej dziko.
Jak się dobrze złapie to wystarczy 1 ruch palców.
Jakiś cięty_max_ripościarz napisze "ty nie otwierasz", sorry ale otwieram, otwierałem i będę otwierać.
ps zawsze można otworzyć z przodu / na ramiączkach lub jak pisał ktoś wyżej zerwać, będzie bardziej dziko.
Masumi napisał/a:
Ja wyciągam wtedy swojego przez rozporek, bez rozpinania paska. Polecam
Ja robię tak samo, małe peniski nie muszą mieć odpiętego paska.
Wstawiłem to w celu śmiesznego sposobu szczania poprzez rozpięcie paska. A może to dla tych co siadają i nie leją na stojąco?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów