Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dlatego z góry napisałbym coś,co zakończyłoby się warnem.
Kurwa, jest tyle zajebistych artystów od muzyki elektronicznych (The Prodigy, Fatboy Slim, Daft Punk, Massive Attack, The Chemical Brothers, Black Sun Empire, Noisia) a oni wszędzie wpieprzają na siłę Skrillexa...
Naprawdę są tak zajebiści, że chciałbyś zobaczyć ich w komiksie, dupczonych przez biskupa?
To jest komiks prześmiewczy, więc jest w nim najbardziej mainstreamowy (czyt. popularny wśród niezainteresowanych) i jednocześnie najbardziej wyśmiewany producent.
Myśl czasem mózgiem, a nie bolącą dupą. Zajdziesz znacznie dalej.
Co do samego komiksu:
Chujowe, śmieszne na siłę. Albo po prostu kwestia gustu.
Naprawdę są tak zajebiści, że chciałbyś zobaczyć ich w komiksie, dupczonych przez biskupa?
To jest komiks prześmiewczy, więc jest w nim najbardziej mainstreamowy (czyt. popularny wśród niezainteresowanych) i jednocześnie najbardziej wyśmiewany producent.
Myśl czasem mózgiem, a nie bolącą dupą. Zajdziesz znacznie dalej.
Co do samego komiksu:
Chujowe, śmieszne na siłę. Albo po prostu kwestia gustu.
Każdy materiał o Skrillex'ie to hejt, prawie zawsze niskich lotów. Pytanie tylko, na ch*j? Czy nie rozsądniej byłoby zapomnieć o tym wybryku? Pisząc tamten post miałem na myśli to że można wyjebać tematy o dubstepowym gównie z sadistica i napisać o tym że np. BSE wyda za jakiś miesiąc remix album, a The Prodigy nową płytę. Noisia i Foreign Beggars utworzyli supergrupę I Am Legion i nagrali debiutancki album o tej samej nazwie.
Każdy materiał o Skrillex'ie to hejt, prawie zawsze niskich lotów. Pytanie tylko, na ch*j? Czy nie rozsądniej byłoby zapomnieć o tym wybryku? Pisząc tamten post miałem na myśli to że można wyjebać tematy o dubstepowym gównie z sadistica i napisać o tym że np. BSE wyda za jakiś miesiąc remix album, a The Prodigy nową płytę. Noisia i Foreign Beggars utworzyli supergrupę I Am Legion i nagrali debiutancki album o tej samej nazwie.
Wyczuwam ból dupy, sadistic to nie forum muzyczne.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów