O ananasie co spadł z nieba. Tak jak to mają w zwyczaju robić inne owoce.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale kurewsko suche to jest.
któryś z modów kiedyś pytał "CZY WY KURWA MUSICIE WRZUCAĆ TU WSZYSTKO CO ZNAJDZIECIE W NECIE ?!"
odp brzmi Tak !
odp brzmi Tak !
KvRo6 napisał/a:
1:10 z życia w pizdu...
a ty jestes tak glupi ze nie poznasz suchara po 5sekundach i cale musisz ogladac?
Hunt3r napisał/a:
KvRo6 A co ty masz tydzień życia że nad minutą rozpaczasz?
Każda minuta życia jest cenna,nie uczyli Cię na religii??
snik0 napisał/a:
a ty jestes tak glupi ze nie poznasz suchara po 5sekundach i cale musisz ogladac?
tak,jestem tak głupi ze nie poznam suchara po 5 sekundach jak Ty i całe muszę oglądać...
Boże! Daj mi mądrości !
japierdole, no i czego nauczyłem się z tego filmiku?
że ananasy spadają z nieba. zajebiście, dziękuję!
że ananasy spadają z nieba. zajebiście, dziękuję!
Ze wszystkich filmików z filmcow xqwzts wrzucił jeden z najbardziej chujowych. Ogólnie nie jest aż tak źle i czasami pojawia się lekki zaciesz.
"Play the viline Johnny"
"Play the viline Johnny"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów